Bedankjes maken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 180-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb nog een idee nodig voor een bedankje van de vrijwilligers groep waar ik bij heb gezeten, we maken een hele leuke dag met leuke dingen. live muziek, sieradenparty. Maar ik wil ze ook bedanken dat ik hun om me heen heb gehad. wie heeft er een idee. Wat niet te duur mag zijn.
Alvast bedankt voor de ideeën.
Monique Keijzer-Meijer


Ik weet niet hoeveel tIjd je hebt, maar ik heb voor zoiets eens vergeetmijnietjes gezaaid en toen het plantjes waren heb ik ze in een leuk potje gedaan en dat gegeven zodat ze de mooie tijd niet zullen vergeten.
Groeten Betsie

Maak een leuke krans. Buig een ijzeren kleerhanger tot een cirkel en koopt een paar rollen boterham zakjes. Knoop de krans vol met de zakjes. Erg leuk en kost bijna niks
Gr janny havenaar

Koop het benodigde aantal Tablerone repen (3 kantige chocolade reep)
Omwikkel de reep met een mooi papiertje ( de zijkanten blijven vrij) en plak aan de onderkant vast met lijm of plakband. Vouw daaromheen in het midden een gebakspapiertje met de ronding naar boven, (steekt iets boven de punt van de reep uit) en versier dit papiertje met alles wat je maar kunt bedenken: plaatje, knoopjes, roosjes, een mooi bloemetje, lint etc.
Plak een 'bedankt' sticker (of schrijf het er netjes op)
Succes
Corrie van der Steen

Organiseer een picknick en of een american party en laat iedereen zelf eten en drinken mee nemen. En geef iedereen een klein kadootje. Het hoeft niet duur te zijn.
Groetjes Judith Oosterlee

Misschien is het een leuk idee om iets bruikbaars te geven maar er een leuke slogan bij te zetten.
Zoals bv. een nietjesmachine met daaraan een papiertje waarop staat ‘Vergeet me nietje’. Je kan zo hele leuke, originele cadeautjes bedenken die niet al te duur zijn.
Groetjes Laura

Koop een kladblok (maakt niet uit hoe groot). Pak een mooie kleur kaart of karton en maak die de zelfde grootte als de voorkant van het kladblok
Dit plak je op de voorkant van het kladblok. Daarna kan je het versieren naar keuze. (bijv. stickers, foto's en plaatjes.)
hg Irene

Wat ik heb gedaan was ook niet moeilijk, heb een heel klein doosje zelf gemaakt met daarin merci chocolaadjes.
Ik had er leuk lint aan gemaakt en de doosje gemaakt van een A5-je.
Zulke spulletjes o.a. voor kerst of leuk met vlinders bloemen. Zo kan je het maken zoals je zelf wilt . Ook de grootte
kan je zelf bepalen. Kijk eventueel verder bij cadeaudoosjes.
Beslist een succes.
Groetjes van Sita

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop