Kattenspeeltjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 152
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Hallo ik ben leonie en ik heb al een tijdje een superlieve kat. Daarom zou ik graag voor haar een kattenspeeltje maken. Maar hoe doe je dat? En met welk materiaal?
Groetjes Leonie


Een lange stok, elastiek er aan, bosje veren en ziedaar, samen spelen maar!
Speeltjes van pompoen doen het volgens mij ook leuk, of een gewone tafeltennisbal.
Groet Joke

Volgens mij kun je gewoon met vilt en wat elastische stof wel iets maken. Maak bijvoorbeeld een visje van vilt, knip uit (oranje) vilt 2 dezelfde delen en zorg dat de naad over de zijkant van het lijfje loopt. Voeg aan beide zijden een vinnetje toe van elastisch stof. Naai het geheel dicht, behalve de achterkant. Vis omkeren en vullen met wat poppen/kussen vulling. Staartje knippen van elastisch stof en dit tussen de achterkant vastzetten. Achterkant dicht naaien. Gebruik een stevig stokje om een hengeltje van te maken, touwtje eraan knopen en andere eind van het touwtje goed vast naaien aan de rug van de vis. Werk je vis af door nog een paar oogjes op de kop te borduren met een paar steekjes zwart garen. Klaar is je kattenspeeltje.
Veel plezier en succes.
Groetjes Tineke

Een kat heeft vaak genoeg aan kleine dingetjes. De onze heeft al uren versleten met haarelastiekjes. Je legt ze overal op en onder. Wees gerust, die pootjes weten ze wel te vinden!
Betty de rijcke

Een heleboel elastiekjes om en om elkaar heen en een koord eraan dan kan hij zijn lol wel op
Groetjes Corrie de Waardt Woudenberg

Je zou van oude wol een soort pompoen kunnen maken [bal] waaraan je een touwtje maakt waarmee je de bal vooruit of omhoog trekt en je kat heeft het grootste plezier.
Groetjes Anita

Maak in een tennisbal een sneetje en stop er een belletje in. Gegarandeerd uren speelplezier.
Gr. Jeannie

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop