Matrozenpetten

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 153
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik ben een kleuterjuf bij de aller kleinsten (dit is in België 2,5 tot 3 jarigen). Ik ben op zoek naar patronen of ideeën om matrozenpetten te maken voor die kleine mannen (en uiteraard ook meisjes) Kan iemand mij een handje helpen? Eventueel een ander hoofddeksel dat er veel op lijkt mag ook.
mvg Marleen


Hetzelfde als een pietenpetje maar dan het crepepapier onderaan vastnieten! Dus een witte papieren strook zo vastnieten dat hij wijd uitloopt met daarin aan de onderkant een vierkant stuk crepepapier vastnieten. Dan bolt het vanzelf als je helemaal rond gaat. De kinderen kunnen er een anker van kleine stroken opplakken en/of een rand opplakken en/of zeefiguren en/of een pompoen voor op de bovenkant. Kijk maar eens naar plaatjes op google dan krijg je vast ideeën!

Matrozenpet

Veel succes met je klas (matrozen-)petje af!
Blij dat ze in mijn klas 'al' 4 zijn. :-)
Met hartelijke groeten,
Cecile Meekes

Neem crêpe papieren knip daar grote ronde vormen van, een rand van karton en een stukje band knippen en je bent klaar
Groetjes Corrie de Waardt Woudenberg

Maak van een strook wit papier een rondje. Neem wel de maat van de hoofden op. Daarop een vierkant blauw papier plakken. (Evt. met een paar plakstrookjes verstevigen) Bovenop nog een klein 'vaantje' van blauw papier en klaar is je matrozenmuts, maar wel erg schattig.
Groetjes,
Karien

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop