Poppenhuis

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 166
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik loop stage op een dagopvang voor ouderen en mensen met een beperking. Nu hebben we onlangs een poppenhuis gekocht en deze willen we gaan ombouwen naar een poppenhuis van eerder met bedstee enz. Nou wou ik vragen of er misschien wel mensen zijn die er een paar tips en of ideeën voor hebben voor zo een poppenhuis. Het moet niet al te moeilijk zijn omdat het fijnere werk moeilijk gaat bij deze mensen.
Andrea Wilbrink


Ik heb uw oproep gelezen en dit deed mij denken aan ons huis van vroeger waar ik geboren ben. In de huiskamer waren twee bedsteden gebouwd en in het onderste gedeelte van de bedstee was een ruimte waar je alles kon opbergen. Het was in principe een extra wand in de kamer met deuren en op bed hoogte een bak waarin een matras lag en de rest van het beddengoed een bed dus.
De bedsteden waren vrij kort maar dat was geen probleem want je wist niet beter.
Bij ons sliepen de ouders in één bedstee en de jongste van de kinderen in de andere. Werd er weer iemand geboren dan ging de oudste verhuizen naar de zolder. Dus was de bedstee ook een kraam kamer. Vraag maar aan de oudjes ik ben zelf nog maar 63 en heb er 5 jaar in geslapen tot mijn broertje werd geboren.
Ik wens u veel succes en veel plezier want als je eenmaal met de oudjes praat krijg je steeds een beter beeld van de bedstee.
Met vr Groet.
Chris Lindeman.

Je kunt vaak pakken gekleurd knutselpapier (A5) kopen met nostalgische behangmotieven, of de grotere formaten voor scrapbooken. Daarmee zou je de kamers kunnen 'behangen'
gr Corrie van der Steen

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop