Geschenkverpakking hergebruik

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 154
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb nog veel geschenkverpakkingen (circa 30 stuks) liggen waarin babykleertjes cadeau gegeven worden. Je weet wel: kartonnen/papieren 'verpakking' waarvan de zijkanten naar binnen gevouwen worden en die (vaak) als tasje gedragen worden. Bij de meeste winkels krijg/koop je deze verpakking bij het kopen van babykleertjes.
Heeft iemand een idee wat ik daar mee kan doen?
Het liefst iets om met kinderen omstreeks 4-6 jaar mee te maken. Ik heb ze in allerlei kleuren en maten. Wie heeft er een leuk idee?
Bij voorbaat dank!
Groetjes Marcia


Je kunt ze opnieuw beplakken en dan weer als cadeauverpakking gebruiken. Kinderen kunnen er hun cadeautje voor bv moederdag in doen.
succes
Groeten Miek

Koop een leuke rol dun behangpapier.
Leg het doosje op een dubbel gevouwen stuk behang en maak met een potlood de omtrek, daarna kun je ze op maat uitknippen.
Plak ze op het doosje en versier ze met een corsage gemaakt van 4 blaadjes toiletpapier om de 2 cm.vouwen dan in het midden een koordje strak aantrekken, zijkanten inknippen en plak deze op het doosje.
Veel succes Ans.

Is het een idee om de kinderen ze te laten beplakken om een eigen kado verpakking te maken voor iemand naar keuze. Bijvoorbeeld met behulp van oude speelgoedboeken van een bekend winkelketen een kado verpakking voor een kind te maken. Uit oude autobladen een kadoverpakking voor vaders en uit libelle's of margrieten voor moeders.
Succes Marian

Als er op school een juf zwanger is dan is het misschien leuk voor de leerlingen om er zelf wat in te doen. En dan te geven.
Vriendelijke groet,
Adriana den Hertog

Laat ze iets knutselen en geef het mee in een tasje hang er een mooie strik om van crêpepapier en succes verzekerd.
Groetjes Corrie de Waardt Woudenberg

Jammer dat het voor Moederdag te laat is, maar voor Vaderdag kan nog wel: Zoek in tijdschriften 'mannenplaatjes' en beplak de dozen ermee. let op dat de kleur van het plaatje past bij de kleur doos. Laat de kinderen er voor vaderdag een aardigheidje in doen : zakdoek, zakje zaadjes voor de tuin, opschrijfboekje, laat ze zelf iets verzinnen, een mooie tekening kan natuurlijk ook.
gr en veel succes
Corrie van der Steen

Je zou ze kunnen gebruiken om moederdag of vaderdag cadeautje in te verpakken. Als er nog iets op staat wat met baby's te maken heeft, laat je ze door de kinderen eerst met kleurtjes papier beplakken.
Groetjes Sandra

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop