Wijnzakken versieren

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 134
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb hier 24 wijnzakken voor een fleswijn. Ze zijn effen blauw. Er zit een touwtje aan de bovenkant om de wijnzak dicht te maken.
Ik wil deze gaan gebruiken voor een traktatie voor mijn dochter die 8 jaar wordt.Haar foto erop plakken en de traktaties erin doen vindt ik niet zo leuk dus misschien is er iemand die een leuk idee heeft om met deze wijnzakken iets leuks te doen voor een traktatie.
Groetjes Birgitta van Berkel


Op de wijnzakken zou je een applicatie van vilt kunnen maken (eventueel met borduurgaren en kralen verder versieren), knikkers erin doen en je hebt een leuke knikkerzak met inhoud als traktatie.
Groetjes
Miriam

1.) Je kunt de zakken opleuken door ze te bestempelen (maak van een doorgesneden aardappelen een stempel en versier de zak met (lichte) kleurtjes (wit,geel e.d.)
2.) Je kunt er ook op schrijven met een textielstift (ook een lichte kleur) Zet er b.v. een klein gedichtje op.
3.) Als je een beetje handig bent kan je er misschien wel een beest van vouwen, Je houdt de zak ondersteboven, doe de traktatie er in en daarboven wat vulmateriaal. Maak het touwtje dicht (staart) en bind met garen de zak boven de traktatie dicht, (nek) Van het stuk met het vulmateriaal maak je nu het hoofd. Ogen van papier opplakken (of wiebeloogjes erop naaien) en de oren vorm je door de 2 punten. Ieder apart af te binden.
Je dochter kan er vast wel bij helpen
Succes
Corrie van der Steen

Maak muizentrapjes voor de handvaten en versier de zakken met papieren bloemen met zoveel mogelijk kleuren. Je kan dan van alles in die tas doen of papieren visje erop plakken. Gegarandeerd een leuk effect en makkelijk voor kinderen om zelf te doen.
succes verzekert
Arja

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop