Idee insturen

Heb je zelf een leuk idee voor een knutselwerkje om op de site te zetten dan kun je dat aan mij doorgeven.
Het is het makkelijkste als je een omschrijving en tekening/foto per e-mail naar me toestuurt. Dat kan via het e-mail adres wim@knutselidee.nl. Zet ook je naam erbij zodat ik dat bij het werkje kan plaatsen.
Het is ook mogelijk om de omschrijving van het knutselwerkje met tekening/foto per postbode te laten brengen:
Wim's Fröbel Pagina's
Willem de Rijkelaan 12
2181 TB Hillegom

Probeer de werkomschrijving zo compleet mogelijk te maken want hoe uitgebreider de omschrijving is hoe eerder hij op de website gezet kan worden. Mocht er later voor mij nog iets onduidelijk zijn dan stuur ik je een e-mail met een vraag over het ingestuurde knutselwerkje.
Doe de tekening of foto (of meerdere) als bijlage in dezelfde e-mail. Werkjes met duidelijke foto's komen ook eerder op de website dan geen of onduidelijke foto's.
Als het mogelijk is stuur dan geen foto's in die megabytes groot zijn. Verklein ze eerst tot een redelijk formaat zodat mijn mailbox niet meteen vol is.

Foto's voor bestaande werkjes!

Heb je zelf een werkje van de website gemaakt en er een leuke foto van gemaakt dan kun je die ook opsturen. De foto wordt dan indien mogelijk bij het werkje gezet zodat anderen het ook kunnen zien.
Stuur de foto met je naam (voor bij de foto) en bij welk werkje hij hoort (naam en/of URL) op naar het e-mail adres wim@knutselidee.nl.

Ik kijk al uit naar je inzending!