Prijsvragen

Op deze pagina vond je voorheen diverse prijsvragen die op internet te vinden waren. Ze zijn er tegenwoordig niet meer zoveel en daarom is er besloten de prijsvragen niet meer op te zoeken en hier te plaatsen.


Wel wil ik jullie wijzen op een paar andere interessante dingen die ook met knutselen te maken hebben. Zowel op deze website als op enkele andere websites die zijdelings wel met knutselidee.nl te maken hebben.

Misschien wist je het al maar er is een aparte pagina met allemaal knutselwerkjes die uitgezocht zijn op thema. Zo kun je als je voor een bepaald thema knutselwerkjes zoekt deze makkelijker terugvinden. Kijk hiervoor maar eens op de speciale thema pagina.


Als je van knutselen houdt dan zul je ook wel eens een knutselpakket krijgen of kopen. Met zo'n pakket kun je dan iets maken waarvoor alle onderdelen al in het pakket zitten. Lekker handig! We hebben heel veel hobbypakketten op een rij gezet en laten iedereen die pakketten beoordelen. Zijn ze leuk of is het helemaal niets. Als je ook pakketten wilt beoordelen moet je maar eens gaan kijken op de pagina hobbypakketten.


Als je van knutselen houdt dan zul je ook gezien hebben dat je bij bijna alle knutselwerkjes kan aangeven of het werkje leuk of meuk is. Daarmee worden dan standen bijgehouden zodat je bijvoorbeeld een top 10 sinterklaas surprises krijgt. Maar ook een top 10 Moederdag knutselwerkjes. Of een top 10 van de slechtste Paaswerkjes. Je vindt het allemaal terug op de website Leuk of Meuk en je vindt de toplijsten aan de linkerkant in het menu.


Zoek je gewoon leuke gratis spullen om te bestellen kijk dan zeker eens op de Gratis site.