Knutselen met Sinterklaas


Op 5 en 6 december wordt er bij heel veel families pakjesavond gevierd. Sinterklaas brengt dan vele cadeaus voor de kinderen en de ouderen, waarbij de Sinterklaas surprises, de verrassingen voor de ouderen, vaak een rijm hebben. Rijmen dat doen we op deze pagina's niet!
Maar wil je zelf, in plaats van Zwarte Piet, een keer een surprise knutselen dan kan je wel wat vinden hieronder. Bij sommige dingen wordt het cadeau genoemd maar nog vaker niet. De meeste Sinterklaasknutselwerkjes die genoemd worden, hebben een mogelijkheid voor het verstoppen van cadeaus.

Eerst even een algemene tip voor het cadeau:
Pak een cadeau altijd eerst met pakpapier in en zet de naam voor de ontvanger erop. Daarna het pakje in de surprise stoppen. Goed vastmaken en/of de doos goed opvullen met bijvoorbeeld proppen papier. Zoek iets uit om te maken, wat goed bij de persoon past. Een bepaalde hobby! Wat vindt de persoon heel leuk! Of juist heel eng! Het werk, de auto, de vrouw, de man, de kinderen, de leukste vakantie, de ergste vakantie, hoe uitgaan, lekker eten, snoep, enz enz.
En dan misschien nog een leuk Sinterklaasrijm erbij. Daarvoor moet je maar eens even kijken op Sinterklaas Rijmtips.

Alleen surprises kijken kan op de themapagina Sinterklaassurprises.

Veel plezier met de voorpret en.... op pakjesavond.

Bekijk veel afbeeldingen van de knutselwerkjes en maak daar je keuze: Afbeeldingen Knutselen met Sinterklaas

Afbeeldingen Knutselen met SinterklaasTweedehands Hobbyboeken


Action webshop