Toiletpot

Wat heb je nodig:
 • Dozen
 • Karton
 • Oude emmer
 • Papier (zwart)
 • Ducktape
 • Schaar
 • Lijm
 • Ontbijtkoek
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Dit idee is ingezonden door:
 • DaniŽl Dol
toiletpot1 Voor de schijtert, de stinker of voor degene die ontzettend bang is voor vieze handen. Een gevulde toiletpot. En niet eentje met een klein hoopje.

Begin met een plaat karton en een vrij grote doos en pak deze in met zwart papier. Dan heb je de bodem en waterbak alvast gedaan. Maak de doos vast op de bodem aan de zijkant.
Neem een oude emmer en haal het hengsel van de emmer af. Deze maak je ook vast op de bodem, op een kleine afstand van de grote doos.

Van een ander stuk karton maak je een wc-bril. Een rand en een deksel. Beide kun je beplakken met ducktape waardoor hij mooi glimmend grijs wordt. Maak beide aan elkaar vast door gaatjes in de rand en de deksel te maken en daar twee ringen door te doen. De deksel kan dan ook gewoon open en dicht gedaan worden. Maak dit geheel vast op de bovenkant van de emmer.

Onderin de emmer moet het cadeau komen met de drol er bovenop. Verpak eerst het cadeau bijvoorbeeld in een doosje en zorg dat deze goed dicht zit zodat het cadeau niet vies kan worden.

Dan moet de drol gemaakt worden en dat kan heel realistisch met ontbijtkoek. (De goedkoopste voldoet uitstekend.)
Neem de ontbijtkoek (bekijk zelf even hoeveel je wilt maken) en voeg er wat water aan toe en ga het geheel goed kneden. Doe er eventueel nog wat pindakaas met stukjes noot doorheen. Maak er een mooie vorm van en leg deze bovenop het cadeaudoosje. (Zie rechts op foto)
Maak de drol niet al te lang van tevoren want ontbijtkoek gaat schimmelen als het te lang ligt en dan is het effect van een namaakdrol niet echt meer.

toiletpot2

Het is niet standaard op deze website maar hier een kleine voorzet voor een gedicht dat je bij de surprise kunt doen:

---Naam ontvanger--- wilde een surprise
Het liefst een hele vieze.

Piet had een leuk idee
We maken een wc

Maar onderweg op de boot
Kreeg Piet ineens hoge nood

Hij moest een plekje kiezen
En zag toen jouw surprise

Hij liet direct zijn broek zakken
En ging lekker zitten kakken

Sorry voor het ongemak
Want onder alle kak

Zit je pakje onderin
Hopelijk is het naar je zin

Veel plezier!
Groeten van Sint en Piet

toiletpot3
Tip

 • Is het cadeau te groot dan kun je het ook in de doos naast de pot verstoppen. Maar laat de ontvanger wel eerst in de stront zoekenÖ

  Tip 2: In plaats van een drol kun je er ook een prutje in doen. Dit moet dan kots voorstellen voor iemand die bijvoorbeeld misselijk wordt van een achtbaan.

© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop