Wenskaarten knutselen


Wist je dat kaarten een speciaal soort brieven zijn? De mensen schrijven al duizenden jaren brieven maar kaarten kwamen pas in de middeleeuwen. Alle kaarten werden toen met de hand gemaakt totdat de machinaal vervaardigde kaarten zo'n 150 jaar geleden op de markt kwamen. Kaarten worden veel verzonden met verjaardagen, de verjaardagskaarten, en andere speciale gelegenheden. Kaarten worden ook gebruikt voor kleine brieven. En ook uitnodigingen, beterschapskaarten, dank-je-wel-kaarten, kerstmis-kaarten en allerlei wenskaarten.

Als je een bijvoorbeeld een verjaardagskaart gemaakt hebt en gaat versturen is het een goed idee om er een persoonlijke opmerking in te zetten. Hier vind je voorbeelden.
Ook een gedichtje is leuk op een kaart. Die vind je op de gedichtensite.

Vele soorten kaarten zijn er te maken. De voorbeelden die je hier krijgt zijn op allerlei manieren aan te passen. Je hoeft echt niet precies te doen wat er staat en als je combinaties van verschillende kaarten wilt maken dan is dat echt geen probleem. Je kan verjaardagskaarten maken, beterschapkaarten, zomaar wenskaarten, Moederdagskaarten, Vaderdagskaarten en alle andere soorten wenskaarten.

Een digitale kaart versturen is ook leuk en dat kan ook met de kaart die je zelf gemaakt hebt! Kijk hier hoe je je kaart kan insturen zodat je hem kan versturen als e-kaart.

Bekijk veel afbeeldingen van de knutselwerkjes en maak daar je keuze: Afbeeldingen Wenskaarten knutselen

Afbeeldingen Wenskaarten knutselenTweedehands Hobbyboeken


Action webshop