Heksensoep

Wat heb je nodig:
  • Oude pan
  • IngrediŽnten
  • Kaars
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Dit idee is ingezonden door:
  • Jan
heksensoep1

Wil je iemand een surprise geven waar hij vieze handen van kan krijgen? Dan is een pan met heksensoep misschien wel wat voor je. En hij is niet zo moeilijk in elkaar te knutselen.
Je neemt een oude pan bijvoorbeeld van de kringloop en geeft een paar flinke klappen aan de zijkant en bovenkant om hem oud te maken. Desnoods laat je hem een paar dagen nattig buiten leggen en komt er lekker roest aan. Daarna ga je met witte verf magische tekens op de pan schilderen. De inhoud is vochtige Brinta en ontbijtkoek met daarin drijvend een paar snoepspinnen met rijst. Als de Brinta dik genoeg is dan blijven ze er wel bovenop liggen. Het cadeautje van deze surprise zit natuurlijk goed in plastic verpakt in de Brinta.
Dan kun je nog wat gesmolten kaarsvet in een rode kleur. Het maakt de buitenkant meteen een beetje kleverig wat wel goed past bij een heksensoepje.

heksensoep2
Tip

  • Je kan er ook een pollepel bijgeven, maar dan het cadeau eerst onderin met plakband goed vastzetten. Dan moeten ze er toch met hun handen in!

Nog een werkje in het thema halloween bekijken?
Vleermuislampion
Pompoen als bloemstuk
Afgehakte vinger in muizenval

© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop