Leukste kerstpakketten voor creatievelingen. (Artikel)

Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Wanneer de bladeren van de bomen beginnen te vallen en pumpkin spice de favoriete toevoeging wordt aan elk drankje, is de tijd aangebroken om kerstpakketten te bestellen. Over drie maandjes is het namelijk al zover. En speciaal voor de lezers van Knutselidee vroegen wij medewerkers van verschillende kerstpakketten groothandels voor de leukste kerstpakketten ideeŽn voor creatieve medewerkers. Zo geef jij jouw personeel dit jaar het meest unieke en persoonlijke kerstpakket!

Koken en bakken met kerstpakketten

Luke van Kerstpakketten Idee vertelt ons dat kerstpakketten in het thema van koken en bakken elk jaar een grote hit zijn. Deze kerstpakketten bevatten vaak ingrediŽnten en bak- of kookbenodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan verse groenten en een wokpan of pizza-ingrediŽnten en een pizzarette.

In zijn showroom laat Luke ons ook meteen zijn tuinierpakketten zien. "Wij merken dat bedrijven die gezond leven voorop zetten vaak kiezen voor deze kerstpakketten", vertelt Luke. "Door zelf je groenten, fruit of kruiden te verbouwen, weet je namelijk precies waar je eten vandaan komt."

Dus, als jouw medewerkers van koken en bakken houden, dan is een koken kerstpakket of misschien zelfs een tuinieren kerstpakket altijd een goed idee!

Nieuw jaar, nieuw interieur

Voor de interieur designers onder ons zijn er tegenwoordig ook leuke kerstpakketten waaruit je kunt kiezen. "Naast etenswaren zijn woonartikelen de meest traditionele producten in een kerstpakket", vertelt Julian van Kerstpakketten Pro. Met woonartikelen in je kerstpakket zit je dus altijd goed. Maar dan moet je wel nog kiezen wat soort artikelen jouw medewerkers het leukste zullen vinden. Bij verschillende kerstpakketten leveranciers kun je kiezen uit woonaccessoires zoals windlichten, kaarsen, dekens, lampen, messenblokken, manden en mokken en kommen. Je hebt aan keuze dus geen gebrek. Bekijk daarom de websites van verschillende kerstpakketten leveranciers of ga zelfs langs in showrooms om te beslissen welk woon kerstpakket het beste past bij jouw team.

kerstpakketten

Kerstpakketten met een gezellig kerstmuziekje

Deze kerstpakketten zijn voor creatievelingen natuurlijk heel leuk. Maar niet iedereen wil met kerst aan de slag met koken, tuinieren of herdecoreren. Manon van Kerstpakketten Expert raadt daarom kerstpakketten met gadgets aan. "Kerstpakketten met gadgets zijn helemaal hip. En wij merken dat de vraag naar deze kerstpakketten door de jaren heen alleen maar blijft groeien."

Deze kerstpakketten bevatten vaak etenswaren en ťťn of meer elektronische gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een mini fridge of een blender voor kookfans, ledsnoeren en lampen voor woondesigners of een speaker voor muziekfans die met kerst lekker willen ontspannen. Ook als het op gadgets aankomt, raden wij je aan om de websites van meerdere leveranciers te bekijken en misschien zelfs een showroom te bezoeken. Het aanbod aan gadgets verschilt namelijk per kerstpakketten groothandel.

Succes!
© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop