Vier leuke apps voor creatievelingen (Artikel)

Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
pexels-photo-nummer5 Vind jij het heerlijk om te knutselen? Dan hebben wij vier leuke apps voor je waar je jouw creativiteit helemaal op los kunt laten. Zo kun jij waar en wanneer je maar wilt je creativiteit de vrije loop laten. Het enige dat je nodig hebt is een sim only abonnement met genoeg data.

Autodesk Sketchbook

Autodesk Sketchbook is een gratis app die zeer veel functionaliteiten biedt. Deze applicatie is te vergelijken met Procreate, echter betaal je hier Ä10,99 voor. Met de app kun je de mooiste schetsen en kunstwerken maken. Je hebt toegang tot een uitgebreid scala aan kleuren, tools en ideeŽn. De app is zowel op je desktop te gebruiken als op je telefoon of tablet. Je kunt dus zowel thuis als onderweg werken aan jouw schetsen. Heb jij al een opzetje gemaakt op papier? Met de camera scan je dit in een handomdraai in de app, zodat je jouw schets verder kunt perfectioneren of in kunt kleuren.

Coloring

Kleuren werkt ontspannen, ook als je dit digitaal doet. Coloring is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app waarmee je mooie kleurplaten in kunt kleuren. Deze variŽren van simpel tot uitdagend, waardoor er voor ieder niveau een geschikte kleurplaat bij zit. Het enige dat je hoeft te doen is een kleurplaat uitzoeken en deze naar eigen smaak inkleuren. De eenvoud van de app maakt deze interessant voor alle leeftijden en de applicatie is ook nog eens helemaal gratis.

Project Life

Stel je voor dat je kunt scrapbooken zonder schaar, lijm of gereedschap en zonder foto's af te drukken. De app Project Life maakt scrapbooking eenvoudig, snel en geschikt voor ieder moment. Maak gebruik van ingebouwde sjablonen en vooraf ontworpen illustraties zodat jouw plakboekpagina's in slechts enkele minuten samenkomen. In deze app maak je onder andere prachtige fotocollage's, voeg je eenvoudig aantekeningen toe in je dagboek en kies je het juiste kleurenpalet uit. Het leuke is dat je jouw scrapbook in een handomdraai deelt met vrienden en familie. Ook kun je de pagina's uitprinten, om deze vervolgens in te lijsten of te bewaren in je fysieke scrapbook.

PicCollage

Maak jij graag je eigen wenskaarten? Dan is PicCollage dť app voor jou. Met behulp van de gratis kaart-sjablonen maak je de origineelste kaarten. Ook zijn er speciale lay-outs voor onder andere Instagram Stories, stickers om je afbeeldingen mee te versieren, unieke achtergronden en vooraf ontworpen sjablonen en kaders om snel unieke berichten en wenskaarten te maken voor elke gelegenheid. Teken op je collage om berichten te schrijven in je eigen handschrift en stijl, om iets nieuws te illustreren of om een cirkel of accentuering toe te voegen aan een project waaraan je werkt.
© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop