Mini boodschappen

Wat heb je nodig:
  • Doosjes.
  • Papier.
  • Stiften.
  • Schaar.
  • Lijm.
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Dit idee is ingezonden door:
  • Heleen de Vaan
Je kan zelf een mini-supermarkt maken door allemaal kleine koopwaar te maken wat normaal ook in de supermarkt te vinden is.
Neem lege rozijnendoosjes (en andere kleine doosjes) die je kunt gebruiken als 'verpakkingen'. Je kunt de 'inhoud' op een klein papiertje tekenen, en die op het rozijnendoosje plakken.
Of plaatjes van (delen van) etenswaar knippen uit 'echte' verpakkingen (hagelslag, pindakaas-etiketten, noem maar op) en/of bijvoorbeeld uit tijdschriften, en die op de verschillende doosje plakken.

Je kunt ook heel eenvoudige jampotjes, ketchup-flessen enzovoorts maken van kleine rechthoekige stukjes papier. Teken het etiket op de voorkant, rol het papiertje dan naar achteren op en plak de zijkanten aan de achterkant aan elkaar.

En misschien hebben familie of vrienden nog wel kleine flesjes liggen (bijv. hotel-shampootjes, proefmonsters, andersoortige mini-flesjes). Die kun je eventueel ook van een nieuw, zelfgemaakt, etiket voorzien.

miniboodschappenmand

Een heel eenvoudige winkelmandjes kun je maken van lege doorzichtig plastic bakjes waarin bijv. nootjes hebben gezeten.
Knip een strook stevig papier, pakweg 10 centimeter lang en 2-4 centimeter breed, Plak de uiteinden op beide zijkanten van het doosje, en voilŗ, een doorzichtig mandje waarin bovengenoemde mini-koopwaar prima past!

En dan maar alles uitstallen en lekker gaan winkelen.
Wil je ook geld? Kijk dan eens op de pagina zelf geldmaken
© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop