Koop eens tweedehands hobbyboeken ( Artikel )

Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
https://kaart.101tips.nl/boekje7391 Er zijn heel erg veel knutsel- en hobbyboeken te koop/ Welke hobby je ook hebt er zijn altijd wel boeken voor te krijgen. Maar als je graag deze boeken leest dan kunnen de kosten wel hoog oplopen want ze kosten toch wel veel geld.
Een manier om die kosten te besparen is bijvoorbeeld lid worden van de bibliotheek. Maar dat heeft dan weer twee andere nadelen. Ten eerste ben je natuurlijk contributie verschuldigt welke elk jaar weer terug komt. Ook als je eens een jaar minder boeken leest. En je zult zien dat als je een boek wilt lezen omdat je iets met je hobby wilt het boek er net niet is en je dus moet wachten. Altijd als je het gelezen hebt moet het weer terug naar de bibliotheek dus je hebt het boek niet in huis liggen om te pakken wanneer je maar wilt.

https://kaart.101tips.nl/boekje7310

Tweedehands boeken kopen

Wat wel heel handig is met deze boeken is om ze tweedehands te kopen. Veel boeken worden maar enkele keren gelezen dus als je ze tweedehands koopt zien ze er nog erg goed uit. Zo goed als nieuw, maar wel (soms) veel goedkoper.
Er zijn altijd duurdere boeken te koop maar die moet je dan gewoon laten liggen. Om een voorbeeld te noemen. Stel je wilt 3D wenskaarten gaan maken maar wilt er ideeen voor op doen. Als je dan kijkt op bijvoorbeeld Tweedehands 3D wenskaarten knippen boeken zie je dat je voor weinig geld mooie boeken kan vinden die over 3D knippen gaan.

https://kaart.101tips.nl/boekje7117

Elke hobby

En zulke boeken kun je dus voor iedere hobby vinden. Er zijn ook boeken die nieuw allang niet meer te koop zijn in de winkels. Dus ook mooie oude boeken met leuke ideeŽn erin kun je zo vinden. De boeken uit bijvoorbeeld 1990 zijn al meer dan 30 jaar oud maar de ideeŽn erin lijken nu vaak weer heel verfrissend en nieuw. Juist ook omdat ze uit een heel andere tijd komen. Schaf ze aan en geniet van de vele mogelijkheden die weer binnen handbereik komen om te maken.
Tip


© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop