Theezakjes doosje

Wat heb je nodig:
  • Doosje
  • Papier
  • Schaar
  • Lijm
  • Foamblaadjes
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
theezakjesdoosje2 Een leuk doosje om cadeau te geven aan je moeder. Met daarin een aantal theezakjes zodat je moeder lekkere thee kan drinken.
Begin met een klein doosje. Dat kan al een oud doosje zijn wat voor thee gebruikt is maar een ander doosje kan ook gebruikt worden. Neem de maten van het deksel over een mooi gekleurd stukje papier en knip dat wat groter uit zodat de randen van het deksel er ook mee bedekt kunnen worden. Lijm het papier op het doosje.
De zijkanten van het doosje beplak je ook met gekleurd papier. Je kan n groot stuk nemen en steeds omvouwen maar je kan ook 4 kleine stukjes knippen en deze erop plakken. Dat is wel wat makkelijker.
En dan ga je beginnen met de bloemetjes die bovenop komen. Uit foamblaadjes knip je de vorm van bloemblaadjes. De eerste maak je iets groter dan de tweede die je er bovenop plakt. En bovenop deze twee blaadjes plak je dan nog een klein bolletje.
Het doosje zelf kun je ook nog wat versieren met uitgeknipte stukjes papier, met stickers of misschien zelfs wel sticker randjes. (Die ook voor kaarten gebruikt worden)
Daarmee wordt het doosje mooi afgemaakt en nu maar wachten op Moederdag.

theezakjesdoosje1
Tip

  • Heb je geen foambladen in huis dan kun je de bloemetjes natuurlijk ook van gewoon papier maken.

Nog een werkje in het thema Bloemen bekijken?
Bloemenkaarsje
Tulp van lapjes
Papieren boom met bloemen

© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?

spatje

Meer tips
Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop