15 jaar getrouwd

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 122
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Mijn ouders zijn binnenkort 15 jaar getrouwd en ik wilde ze verassen met iets origineels. Cadeaus koop ik absoluut, maar ik had ook eens zin om iets te gaan knutselen. Dus, was mijn vraag, weten jullie een leuk knutselwerk met het thema 'Trouwdag' o.i.d.
Mvg, Randi Doddema


Je kan met (kopie van) oude foto's een album maken van hun afgelopen 15 jaar. Bv met foto's van geboorte(s), woning(en), huisdier(en). Gekke foto's zijn altijd een succes. Het leuke is dat vooral bij wat oudere foto's er gelijk allerlei herinneringen boven komen.
Groetjes,
Ivette

Je kunt een bruidstaart maken van dingen waar je ouders iets aan hebben (wat weet ik dus niet). Als voorbeeld heb ik een geboorte taart gemaakt van pampers. Je neemt zoveel pampers dat je een grote ronde vorm krijgt en bind er een roze of blauw lint omheen, dan maak je een 2de iets kleinere ook weer een strik eromheen. Deze plak je op de grootste, je kunt zo veel lagen maken als je zelf wilt.
Dit kun je dus ook doen met dingen waar van je ouders plezier aan hebben.
Groetjes Ans.

Ik heb een idee, ik heb het zelf vaak uitgevoerd voor iemand die 25 jaar was getrouwd en voor speciale verjaardagen en het blijft altijd een succes.
Doe op een stevig stuk hout of karton het gene wat je wilt schrijven een beetje groot. Pak dan waxine lichtjes en die zet je erop, vandaar dat het groot moet. Ook leuk doe onder elk waxine lichtje een muntstuk dan moet je echt wachten dat die lichtjes uit zijn, het kan hoog oplopen het bedrag.
De voorpret is ook al leuk
En het geeft een mooi effect als je met die brandende waxine lichtjes de kamer inkomt.
Veel succes ermee
DMC

Neem 15 (!) waxinelichtjes, haal de kaarsjes eruit en leg er een muntstuk in (b.v. een euro), doe de kaarsjes weer in de cupjes en plak de waxinelichtjes in de vorm van de twee cijfers 1 en 5 op een spiegel (zonder lijst), of een hoogglanzend dienblad. (tip : probeer eerst even uit hoe je de lichtjes het beste kunt plaatsen) Voor je (eventueel zingend) binnenkomt bij het feest of het huis van je ouders steek je de kaarsjes aan!
Succes verzekerd
gr Corrie

Het is leuk om een grote collage met foto“s te maken van de afgelopen 15 jaar. Dit heb ik ook gedaan toen mijn opa en oma 50 jaar getrouwd waren en het viel goed in de smaak!
Sabine van Wamelen

Je kan een letterslinger maken wat je ook ophangt met verjaardagen(Happy Birthday). Je kan bijvoorbeeld 'Al 15 jaar getrouwd' maken. Wat je moet doen: pak dun karton en teken er de letters/cijfers op (je moet wel aan beide kanten een stukje extra er bij doen). Knip dan dit alles uit. Prik in de extra stukjes een gaatje en pak 2 letters/cijfers. Leg die twee met de gaatjes op elkaar en doe daar een splitpen door en doe dit bij alles. hang de slinger op en klaar.
Louise Koudijs
==
== Zie ook: Naamslinger
==

Aan iedereen die komt vragen een a-4tje te laten maken, met een gedicht versje foto“s leuke voorvallen en noem maar op wij hebben het een keer gekregen en het is heel waardevol.
Diety

Ik heb eens voor mijn eigen ouders een levensloopboek gemaakt. Ik had een mapje gekocht met vaste doorzichtige bladen (showmap dus geen ringmap).
Daarin heb ik op elke pagina een foto gedaan, begonnen met een babyfoto van henzelf. Dan een tienerfoto dan een verliefd stelletjes foto enzovoorts. Steeds heb ik er ook wat tekst bij geschreven in mooie letters en soms ook wat leuke anekdotes erbij die ik dan weer eens gehoord had van een zus van ma of van een collega van pa. Het boek werkt zo een beetje door het leven heen en dan zo tot nu toe. Af en toe heb ik ook een goede vriendin of familielid iets laten schrijven en dat er dan weer bij gedaan. Het was een hele mooie collage die nu nog op het dressoir prijkt (reeds 5 jaar geleden gemaakt) Als laatste heb ik er een blad ingedaan met wolkenpapier, daarop had ik geschreven dat ondanks het lange huwelijk de dromen nog lang niet op zullen zijn
Het was wel wat werk (ik heb de foto's stuk voor stuk ingescand zodat de originele niet beschadigd zouden raken), maar wel erg leuk om te doen en te geven.
Succes en wens hen veel geluk, Marloes Donders

Laatst hadden wij een 25 jarige bruiloft. Iedereen maakte voor het paar een aandenken aan hun, over iets wat ze hadden mee gemaakt. Zo hadden wijzelf een rebus gemaakt van het (scheld)naampje van vroeger toen ze nog kinderen waren. Het gaf een heel leuk effect met een kast vol leuke aandenkens.
gr. Sandra

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop