Al 40 Jaar getrouwd

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 171
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie weet misschien iets leuks om te knutselen voor als iemand 40jaar getrouwd is?
Alvast hartelijk dank
Sanne van os


Een taart van rollen closet papier, drie lagen, in de holte van de rollen doe je geld verpakt in kleurig crepe papier, dan inpakken met cellofaan en kleurige linten.
Je moet uitgaan van circa 20 rollen.
Meertens

Een idee: Knutsel een boom, of neem een mooie rode tak uit de tuin, en hang hierin allemaal kleingeld, bijv. allemaal tien eurocentmunten, een soort geldboompje.
Dit heb ik een keer gedaan en het was een daverend succes. Wel een heel werkje hoor!
E.M.Bos-v.d.Horn,

Je kan een leuk boek schrijven over hun.
Groetjes van Kamil

Toevallig hadden wij pas geleden zo'n feestje. Alle kleinkinderen hebben toen 8 handjes gemaakt. Deze waren als volgt gemaakt: gekleurd papier dubbelvouwen en de hand daarop overtrekken. Dan uitknippen en naar eigen inzicht versieren. Dan neem je een lange sateprikker (25 cm) en plak je de handjes tegen elkaar, met het stokje ertussen zodat het een handje op een stokje is.
Onze 4-jarige heeft zijn handjes gestempeld, gekleurd, met snippers beplakt en geverfd. Op één handje hadden wij lieve wensen geschreven.
Alle handjes van alle kleinkinderen zijn toen in een grote vaas verzameld en als boeket aan het robijnen bruidspaar gegeven.
Groetjes,
Marjo

Neem een spiegel en beplak die met waxine lichtjes in hun aluminium vormpje in de vorm van de cijfers 40.
Onderin de lichtjes leg je muntstukjes, en je komt (voorzichtig) binnen met alle kaarsjes aan!
Succes verzekerd
Corrie van der Steen

Vraag aan alle gasten een pasfoto of een foto. Plak dit op een magneetje. Je koopt een groot magneetbord en maakt van al die foto's de tekst 40 jaar. Veel plezier op het feestje en suc6 met het cadeau.
Marijn van Remmen

Voor bruidspaar kun je zelf etiket op wijnfles maken door foto van bruidspaar of 40 jaar in groot of beiden plastifiseren en op fles over originele etiketten plakken. Ik graveer er dan wijnglazen bij met bv namen van het bruidspaar en 40 jaar altijd erg leuk en persoonlijk cadeautje.
Marit vennix

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop