Abraham (50 jaar)

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 147
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Ik ken iemand die Abraham word. Nu heb ik alleen geen ideeŽn om iets origineels en leuks te maken. Daarom probeer ik het via deze weg. Misschien zijn er mensen die leuke originele ideeŽn hebben?
Bedankt.
Fenna Verkerk


Foto's van de Abraham vezamelen, kopieren, slinger van maken. Ook leuk voor het bezoek!
Petra

Als iemand een lievelingskoekje heeft, maak daarvan een abraham, met suiker opplakken op een stevig stuk triplex of zo.
Voor mijn man hebben ze een abraham gemaakt van likkoekjes. Erg leuk om te zien.
Bij een bakker kun je ook een abraham van krentenbrood laten maken.
Groeten Betsie

Je weet wat iemand graag drinkt, koop zo'n fles en maak er een mooi etiket van abraham op.
groet Heidy

Plak op een spiegel een aantal waxinelichtjes ( in kuipje) in de vorm van 50. Stop onder de waxine lichtje een muntstuk tot het bedrag dat je wilt geven.
Steek de lichtjes aan voordat je het geheel overhandigt. (Kijk wel uit in openbare gelegenheden, want soms mogen daar geen kaarsjes worden aangestoken.)
Veel succes en plezier
Corrie vd Steen

Voor Abraham of Sarah kun je leuke ideeŽn vinden op de site voor Abraham en Sarah. Je kunt iemand die 50 wordt geweldig oud aankleden, dit doe je dan door een gedicht voor te dragen met z'n 2en en dan iemand aankleden. Kijk maar op de site abrahamsara!
Lydia van Haren

Bij ons in de buurt was iemand 50 geworden. Daar hing een waslijn met 49 sokken in de tuin. Bord erbij met: 49 oude sokken aan de lijn, voor de 50e moet je binnen zijn.
Ik vond hem erg origineel
Marrianne

Ik heb voor mijn man met een luchtballon en papier-machť een leuk hoofd gemaakt en de kleding opgevuld met kranten hij houd van computers dus een toetsenbord in z,n handen gegeven.
Kijk wat voor hobby hij heeft en je kan het net zo groot of klein maken wat je wilt.
Arja

Er zijn erg leuke 3d-plaatjes te koop om een kaart voor een abraham te maken en knip anders een man uit van folders en ga daar mee aan de slag.
Groetjes Corrie

Een kennis van mij wordt binnenkort ook 50. Nu krijgt ze via allerlei wegen puzzeltukjes toegezonden, in de brievenbus, bij de kapper, op haar werk, overal vind ze ze! Op ieder puzzelstukje staat een aanwijzing naar het cadeau bijv: puzzelstukje 1 een lampje, puzzelstukje 2 nog 10 nachtjes en ga zo maar door. Wanneer de puzzelcompleet is weet ze wat ze krijgt. Dit is dus bij elk cadeau toepasbaar!
De puzzelstukjes kun je maken van wat dikker karton en op de voorkant bijv. een afbeelding doen en de achterkant de aanwijzingen! Succes.
Sandra

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje