Afscheid knutselen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 155
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie heeft er meer ideeŽn om te doen voor kinderen uit groep 4? (Het is voor afscheid.)
Alvast bedankt.
Gerlinda van de Goot


Neem kokers van wc-rollen of keukenrol en beplak ze met papier en versier ze daarna, vullen met macaroni en je hebt muziekinstrumentjes.
Succes verzekerd
Groetjes Corrie de Waardt Woudenberg

Het is me niet helemaal duidelijk of het bedoeld is als afscheid van een juf of een hele groep, maar wat ideeŽn:
Als het voor een juf is:
- je kunt een bos handen maken door handen op satťprikkers in een vaas te doen. Ieder kind schrijft een wens of herinnering op
- een boekje maken waar op ieder blad een hand van een kind is omgetrokken. Het kind versiert de hand met dingen die bij hem passen en schrijft er een wens bij.
Anita Jongkind

Pijlenrollen van papier en dan vlechten
Je pakt een sateprikker en een krant. Je maakt stroken van 7 cm breed die rol je met je sateprikker tot je een pijl het en ze voort. Daar ga je mee vlechten en als de pijl te kort is plak je de volgende pijl er aan en zo vlecht je een mandje.
groet Irma

Ik heb als afscheidskaart voor een juf van alle kinderen handjes uitgeknipt, laten kleuren en ze dan met een spiraaltje, bv van een balpen, op karton geplakt. De handjes gingen de juf dus echt uitzwaaien.
Groetjes Petra

Je kunt een luchtballon knutselen. Een kartonnen beker, 3 rietjes aan de binnenkant plakken en een kleine ballon bovenop de rietjes plakken. In het bekertje kan je een traktatie doen.
Groetjes van Marja

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop