Afscheid van juf

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 187-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Als mijn kind straks naar een andere klas gaat wil ik een leuk knutselwerkje aan de juf geven als dank voor het afgelopen jaar. Wie heeft er leuke ideeŽn om te geven?
Groetjes Jaenette


Maak een leuken krans van plastik zakjes en hang daar iets leuks aan met foto.
Zie ook deze pagina op de website: Krans van boterhamzakjes
succes janny

Ik laat graag een (effen wit) bloempotje beplakken met stickers (of met speciale verf beschilderen en dan afbakken). Leuk plantje erin en nog een leuke prikker met 'bedankt' oid erop in de grond geprikt.
Groetjes
Miriam

Wat wij zelf een keer gedaan hebben is een groepsfoto gemaakt van de klas en de juf erbij. Deze hebben we ingelijst in een mooie zelf versierde lijst en toen cadeau gegeven. Ze vond het heel erg leuk.
Groetjes Judith.

Je zou een leuk kopje kunnen tekenen, of een oud kopje gebruiken. Hang daarin een theezakje met een leuke tekst bedankt en nu lekker uitrusten met een kopje thee.
Geeft een schoonheidsmaskertje cadeau, maak een leuke kaart waarin je de verpakking stopt.
Knutsel samen met je kind een leuke bloem, een kaartje eraan met bedankje.
Het is ook leuk om samen met andere ouders wat te doen, zo heb ik al eens een vaas gekregen waarop alle kinderen van de groep hun naam hadden geschreven.
Ik kreeg eens een schort met een foto van de hele groep en op de schort afdrukken van de handjes van de kinderen met hun naam erop.
succes ermee.
groeten Betsie

Ik heb mijn kinderen ooit iets van glas laten beschilderen met glasverf. Bv. Windlicht, wespenvanger, olielamp, waxinelicht houders.
Ook wel eens een opschrijf boekje gemaakt met als voorkant een tekening/foto van mijn zoon/dochter.
Succes, Ans

Een blanco mok om zelf iets leuks op te schilderen, opvullen met een zakje drop of ander snoep en leuk inpakken of een blanco glas waar je een geurkaarsje in kan doen, een leuk motiefje erop, inpakken met een klein bedankgedichtje, of zelf een kaarsje versieren, of een badhanddoek of gastendoekje met jufís naam erop. Het is allemaal betaalbaar want het moet wel leuk blijven.
groetjes Wijntje

Weet niet welke groep jouw kind zit maar een eigen gemaakte verjaardagskalender is misschien een leuk idee. Voor elke maand kan dan jouw kind een tekening maken maken die past bij de maand. Maar er kan natuurlijk ook een plaatje of kleurplaatje komen in plaats van een tekening.
Als plaatjes/tekening of kleurplaat kun je denken aan de volgende onderwerpen:
* verschillende kerkelijke feestdagen (Kerst en Pasen)
* de vier seizoenen (lente, zomer, herfst en winter)
* sinterklaas
* sint maarten en carnaval
Is er een maand waarvoor je niet een passend onderwerp hebt kun je altijd een algemeen iets nemen zoals:
* kinderen
* dieren
* school
Succes.
groetjes Marian

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop