Baby's geboren

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 108
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

We hebben in september een groot feest aangezien in onze straat maar liefst 5 baby's zijn geboren vroeg ik me af of iemand misschien een idee heeft hoe we dit leuk kunnen aankleden. Misschien voorbeelden van dingen om met papier-machť te maken of van hout. Wij staan open voor alle leuke ideeen. Hopelijk kunt u ons helpen.
Alvast bedankt.
mvg Gerda van der Meulen


Ik heb wel eens in een straat een landingbaan voor ooievaars gezien, misschien een leuk idee met in de tuinen van de babygezinnen een halte? Succes!
Janike

Je zou allemaal slabbetjes op kunnen hangen. Ooievaars in de tuin zetten waar de baby geboren is zodat de buren dan kunnen zien waar het is.
Groetjes Sandra

In Twente waar ik woon is het de gewoonte de tuin van de ouders te versieren met babykleertjes, slabbetjes enz (die iedereen nog wel op zolder had liggen). Een ooievaar of ander kenteken van geboorte erbij.
Je zou dit ook in de straat kunnen doen, maak 'waslijnen' van huis tot huis en hang daaraan, luiers, truitjes slabbetjes. spenen en ander babyspul. (samen kom je een heel eind.) De tuinen van de kersverse ouders zou je nog specifieker kunnen aankleden met babyspullen of je zaagt van triplex 5 baby's die je in elke tuin aan een paal vast maakt, zodat er geen twijfel over bestaat van wie de baby's zijn.
groeten Betsie

Maak figuurtjes uit disney die ook klein zijn zoals lilo enz.
Marga Sneeboer

Misschien is het een leuk idee om een boom te planten (of 5 bomen) voor deze 5 baby's en deze boom vol te hangen met wensen voor de baby's. Je zou deze bomen tijdens het feest in potten neer kunnen zetten, briefjes erbij met touwtjes zodat iedereen zijn wensen kan opschrijven en in de boom hangen.
Ina.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop