Bloemen maken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 168
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Mijn tante gaat in september trouwen en ik wil graag veel originele bloemen maken. Ik ben wel een heel creatieve maar ik vind deze opdracht moeilijk. Hoe maak ik makkelijk mooie bloemen. Help mij aub
groetjes lisa


Kijk eens op www.foldingtrees.com. De uitleg is wel in het engels maar er staan tekeningen bij om te laten zien hoe het moet. Persoonlik vind ik het wel leuke bloemen je kan ze kleuren geven hoe je wilt enzovoorts.
Hopelijk heb je hier wat aan. daaag
Sarah

Gewoon een rol toiletpapier blaadje voor blaadje afscheuren.
Dan een flinke stapel oprollen en in het midden een touwtje heel strak er omheen knopen, de zijkanten in knippen en naar buiten vouwen. Zo krijg je prachtige bollen en je hebt meteen een touwtje om ze op te hangen.
Groetjes Ans

Ik heb jaren geleden de hobby gehad bloemen maken van nylonkousen.
Nodig oude pantykousen stevig ijzerdraad stevig garen groen plakband wat door de warmte van je handen blijft plakken. Bloemenzaken gebruiken het ook.
Buig ijzerdraad in de vorm van een blaadje met een steeltje er aan span daar nylonkous overheen2 zijden kous aan de onderkant vastmaken met garen. Steeltje vrij laten. Je kan bij de hobbyzaak een zakje stampertjes kopen in allen kleuren. De blaadjes en een paar stampetjes in het midden maken tot een bloem.
Ik zal een foto van mijn werken maken dan krijg je een beter idee. Zie mijn website: Nylon bloemen
Yvon van den Brink

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje