Boerderij

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 058
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Heeft iemand nog leuke ideeŽn voor het thema: de boerderij?

Als ik deze thema zie denk ik meteen aan koeien, schapen, kippen e.d die je van papier kunt maken en op de muur plakt. Ook aan mais, die je op schalen of als eer nog een steel aan zit in vazen kunt schikken.
Diverse soorten groenten kun je schikken op tafels, zo ook fruit. Een baal stro, eieren en zo kun je nog meer verzinnen. Dit kan van zowel papier, karton, maar ook vers neergezet, opgeplakt of opgehangen worden.
Succes, ik vind het een heel leuk idee. Laat je nog horen wat het is geworden?
Henny

Mijn tips zijn:
Een spellenmiddag voor de bejaarden of buurtbewoners, je kan dan denken aan spelletjes als dierengeluiden raden, ballen in een dierenkop van hout gooien, koeien melken (dat is een koe van hout, de melk is water, schijnt je te kunnen huren), ezeltje prik, enz.
Bejaarden die goed kunnen naaien kunnen van stof dieren maken, die opvullen en die kan je neerzetten voor de sier of verkopen als knuffel voor kinderen. Misschien zijn er ook wel brei- of haakpatronen van dieren. Je kan ook een groot wandkleed maken met als thema boerderij.
Je kan het tehuis versieren met slingers van crÍpepapier die in de vorm van dieren geknipt zijn. Van al het bovenstaande zijn er vast op internet patronen te vinden, misschien is er wel iemand in het tehuis die goed kan tekenen en kunnen de tekeningen als voorbeeld dienen.
De vriendelijke groeten van,
Ellen Klomp-Nelemans.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje


Andere leuke knutselwerkjes