Boterhamzakclipjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 104
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Is er iemand die een leuk idee heeft om wat leuks te maken met van die ijzertjes, die je om boterhamzakjes doet? Ik heb er heel wat, bewaar ze goed (want ik kan niet zo goed weggooien), maar weet ook niet zo goed wat er mee te doen.
Heeft er iemand een gouden tip?
Alvast hartelijk bedankt!
Groetjes
Marga Smits


Ik heb zelf de ijzertje gebruikt om roosje (gemaakt van zakdoekjes) daar de ijzertjes om heen te slaan, voordat ik ze in een pannetje met opgeloste kaars deed. Maar ook ijzertjes waar je de vuilniszakken mee bind zijn er goed voor.
groetjes Alice Grijzen.

Gebruik die ijzertjes door het witte plastic eraf te halen en dan van die hele kleine kraaltjes er aan rijgen. De uiteinden van die ijzerdraadjes goed om het kraaltje heen draaien zodat het vast zit.
Deze draadjes met kraaltjes kan je dan weer aan een halsketting bevestigen als hangertjes.
Groetjes en sucses Feikje.

Je kunt er met een tangetje ringetjes van maken waarbij je de uiteinden een stuk over elkaar heen buigt zodat het een soort van sleutelring wordt. Vervolgens kun je er met stukjes touw en restjes stof hele leuke sleutelhangers van maken voor bijvoorbeeld aan een tas.
Succes ermee,
Carina.

Je kunt met de korte ijzertjes handjes en voetjes maken en eventueel een hoofdje. Als je dan met de langen ijzertjes een buik en eventueel de bovenkant van de voetjes maakt, kun je er een poppetje van maken. Je kunt natuurlijk ook alles van korten maken als je geen langen hebt, of alleen langen als je geen korten hebt. Als je het goed doet kun je alles dan ook nog bewegen en er mee lopen, iets oppakken, iets wegschoppen enzovoort. Veel speelplezier.
Groetjes,
Hylke de Vries

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop