Op de camping

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 108
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik zoek leuke ideetjes, om mijn activiteiten te kunnen voorbereiden voor mijn kleuters in de naschoolse opvang. Het thema voor de ganse zomer is 'het leven zoals het is' en ik ben op zoek naar ideetjes voor het thema: 'op de camping'
Alvast bedankt Chantal


Maak een grote groene ondergrond van groen papier of verf wit papier groen. Laat elk kind een tent vouwen van een vouwblaadje. Als je een grote groep hebt kun je subgroepjes maken. Geef elk kind een stukje van de camping en laat ze zelf hun 'plek' versieren en aanvullen. Van kartonnen dozen zoals melkpakken, macaronipakken etc kun je de receptie maken en de doucheruimtes. Laat de kinderen ook een zwembad en speeltuin maken.
Als afsluiting van het project kun je misschien een dagje vertoeven op een echte camping in de buurt?!
Groetjes Silvia

Je kunt een (strand) tentje (buiten) opzetten, gaan picknicken, tijdschriften laten verknippen/scheuren en daar een leuke zomer/camping collage van maken die je dan weer ophangt in de klas bijvoorbeeld. Wat doe je zelf op vakantie, misschien kun je nog iets met zwemmen/zee? Misschien een bezoekje aan een (boeren) camping in de buurt? Succes!
Janike

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop