Duizendpoot

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 137
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Zelf zoek ik een knutselidee voor een duizendpoot. Ik wil dit graag maken voor mijn schoondochter, die ondanks haar drukke baan ook nog het huishouden draaiend houdt.
Met vriendelijke groet,
Riet Bloemen


Maak een duizendpoot van gekleurde rondjes, veel zwarte pootjes eronder, en in elk pootje laat je dan een symbooltje vastzetten van wat ze allemaal doet, wassen, strijken, vouwen, kinderen wegbrengen, eten koken, zichzelf verzorgen, auto rijden, fietsen hobby's enz. Je kunt vast veel bedenken voor zo'n duizendpoot. Leuk gedicht erbij altijd geslaagd.
succes ermee.
groeten Betsie

Je zou een eierdoosje doormidden kunnen snijden. Deze in een leuke kleur verven. En pootjes knippen uit papier, plak je aan de zijkanten. Voelsprieten kun je maken van draad. Aan de voorkant een gezichtje verven op de doos.
Groetjes Saskia

Heel leuk om een duizendpoot te maken is met yoghurt potjes of potjes van petit gervais (ned: Danoontje) aan elkaar te kleven (met de opening naar boven) en door de kindjes te laten versieren. De potjes kan je vullen met potgrond en daarin verse kruiden zaaien. Zo heeft ze altijd verse kruiden bij de hand om lekker te koken voor de kindjes. De pootjes van de duizendpoot kan je maken met chenilledraad. Onze kinderen hebben dit gemaakt voor mijn moeder en ze was echt in de wolken. Ik hoop dat je hiermee geholpen bent.
Groetjes Cindy, mama van 2 kleine knutselaars.
Veel plezier en succes ermee.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop