Oude fietsbanden gebruiken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 186-1
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik ben al een tijd op zoek naar een boek over dingen maken van oude fietsbanden. Weet iemand waar ik dat boekje kan kopen. Of zijn er mensen die verschillende patronen hebben. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Gr Joan


Ik heb wat gezocht op internet en vond het volgende voor je . Misschien is dit een idee voor je: wat-je-allemaal-al-niet-kan-doen-met-een-simpele-fietsband
Verder heb ik nog wel een paar leuke ideeŽn voor je. Misschien kun je van de oude fietsbanden oorbellen maken of een ketting of een hippe tas.
Groetje en ik hoop dat je er iets aan hebt. Judith.

Als je op google 'creatief met fietsbanden' in typt dan kom je heel veel ideeen en voorbeelden tegen. Misschien zit daar wat voor je bij.
groeten en succes Hijlkje Pater.

In een hobbyzaak kan je piepschuimen figuren kopen of maak ze zelf van een stuk piepschuim. Snij leuken figuren uit (zie bijvoorbeeld kleurboeken), en knip rondjes van fietsbanden en prik ze erop.
Best leuken dingen succes probeer het maar.
Janny

Thema pagina Fietsbanden (Op deze website)

Ik ben Ria en heb een site met alles over fietbanden en alles wat ik daarmee heb gemaakt. Alles zonder werkbeschrijving maar gewoon doen. De website is fietsbandcreaties.jouwweb.nl
Ria

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop