Foambladen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 122
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Mijn zoontje heeft een hele grote stapel foam/rubber, in allerlei kleuren, en hier wil hij heel graag iets knutselen, heeft iemand leuke ideeŽn of weet je of hier boekjes over zijn?
Groetjes,
Karin Kiekens


Er zijn inderdaad boekjes met ideeŽn voor rubberplaat. o.a. met sieraden, maar ook voor het beplakken van doosjes., brillenmapjes enz. Vraag een in de boekhandel.
groetjes Conny

Die boekjes zijn er zeer zeker maar die ik ken zijn al meer dan 10 jaar oud dus ik kan niet zo makkelijk een titel achterhalen. Het zijn van die kleine vierkante boekjes van Uitgeverij Cantecleer en bij ons liggen ze nog wel in de bibliotheek.
Groetjes, Ingrid Deelen

Je kunt uit de foamstukken grote puzzelstukken tekenen/snijden als je er een stel hebt maak je er een leuke afbeelding op en dan maar puzzelen.
Groetjes
Anita van de wiel

Er zijn boekjes van de serie hobbywijzer van Cantecleer te koop in de boekhandel.Of kijk bij marktplaats.
Ik zag daar een boekje over rubberen sieraden te koop voor 1 euro.
Succes.
Miek

Laat hem er kralen van maken en daarna een ketting, voor een lieve oma, tante, juf of buurvrouw.
Dat doe je als volgt: knip een driehoekje van het rubber, waarvan de grondzijde de helft is van de lange zijden. Rol de driehoek op, om een cocktailprikker, te beginnen met de brede onderkant. Zet de punt vast met een tipje lijm. Haal de prikker eruit, je hebt nu een opening om te rijgen. Gebruik mooie bij elkaar passende kleuren
Succes Corrie

Je kunt de foam op elkaar plakken en er dan taartpuntjes van snijden en versieren. Of broches van maken, of wanddecoraties beginnend met de achtergrond en dan steeds wat foam erop plakken om zo een 3D figuur te krijgen. Bijvoorbeeld achtergrond een boom, dan een paar blaadjes erop plakken, dan een paar appeltjes, dan een vogelhuisje en daarop weer een vogeltje.
Er zijn hier genoeg mogelijkheden mee hoor!
Groetjes, Marloes Donders

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop