Fotocadeau idee

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 203-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Mijn zoontje gaat volgend jaar naar een andere school en zal zijn vriendjes helaas moeten achter laten omdat ze hier allemaal wat moeite mee hebben maken ze leuke tekeningen en gedichtjes voor hem :-D hier geniet hij enorm van. Maar nu zou hij graag iets knutselen met zijn foto erop om aan iedereen te geven als bedankje en als aandenken. Hebben jullie misschien een ideetje?
Davinia Paredis


Een hand maken van karton en daarop zijn foto, hij zwaait als het ware uit.
Gr. Angelique

Je kan eventueel een foto kopiŽren, kleven op een onderzettertje en dan met een laklaagje beschermen zodat de kinderen dit kunnen gebruiken bij hun ontbijt.
Een deurhangertje of leeskaartje (boekenwijzer) met een foto van uw zoontje en een leuk tekstje eronder over vriendschap zijn leuke kleine attenties.
Veel succes,
Marleen

Een boekenlegger is altijd leuk, fotootje, tekeningetje, sticker etc. En niet al te veel werk.
Als je ze lamineert gaan ze heel lang mee.
Groetjes, Marcella

Plak een foto van hem op een oude CD (eventueel nog wat versieren met een sticker) en plak ook een lint aan de achterkant, dan kan hij worden opgehangen.
Corrie

Versier een groot luciferdoosje met schelpjes en/of andere dingetjes en plak in het doosje een pasfoto van je zoontje. Als de kinderen het doosje open maken zien ze de foto.
Groetjes Judith

Je kunt een papieren kadertje rondom de foto maken. De rand zelf kun je inknippen met kleine knipjes net zoals bij een indianen tooi. In de hoekjes kun je een leuk figuurtje plakken. De foto staat natuurlijk in het midden.
Veel plezier en succes ermee.
Je kunt ook kant en klare passe-partout kaarten kopen. Je zoontje kan met leuke stickertjes de randen van de kaart versieren.
De foto van je zoontje plak je in het midden van de passe-partoutkaart. Is echt niet veel werk.
Groetjes van Ineke van Overveld

Je zou lege potjes kunnen beschilderen dan zijn foto erop plakken met een mooi randje en er wat kleurtjes in zetten dat word ook gebruikt hebben ze op de kleuter school ook gedaan Toen er een jongen ging verhuizen. Is praktisch en handig succes
Kiki Breugel

Toen wij gingen verhuizen heb ik een fotocopie gemaakt van een leuke (portret)foto van mijn zoon (toen 5 jaar) met de tekst "ik ga verhuizen, tot ziens!", opgerold en een dropveter erom heen geknoopt.
Groetjes
Mare

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop