mos gaas hout dakpan

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 079
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie heeft nog leuke, bijdetijdse ideeŽn om iets te maken van mos/gaas/hout/dakpan, voor binnen of buiten, het maakt niet uit, ik heb de basismaterialen wel in huis, maar nu nog ideeŽn?

Ik haal altijd ideeŽn van internet af en gebruik dan mijn eigen fantasie. Er zijn best aardig wat foto's te vinden en dan neem je kippengaas en maak je de figuren ongeveer na. Het is tenslotte niet erg als het er iets anders uit gaat zien.
Veel succes
Groetjes Joske

Van gaas,hooi en fietsband een paar werkschoenen maken.
Neem een stuk grof gaas [gulden maat] van 70 bij 35 cm. Vouw dit dubbel en maak de onder en zijkant dicht, vouw de bovenkant iets naar binnen maar stop hier vast wat hooi tussen. Druk de hak en teen rond in model, en de voorkant zonder naad naar binnen, zodat er een richel komt voor de veter. Werk de bovenkant af met een stuk in de lengte opengeknipte fietsband met een goede nieter of bind draad. Vul de schoen verder op met hooi en druk hem nog eens mooi in model. Knip de veter van fietsband en rijg het er door. Eventueel een leuk plantje er in. Niet veel werk maar verkoopt leuk. Succes er mee
Marijke Elzinga.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje


Andere leuke knutselwerkjes