Knutselen in januari

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 208-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Straks wordt het weer januari en februari en dan is er altijd wat minder te knutselen in thema's. Wie heeft er ideeŽn om in die tijd te knutselen. Wat past er goed bij januari?
Groetjes Riande


Januari : een saaie en lange maand
Wellicht iets knutselen voor de vogels; voerhangers o.i.d.
Corrie

Misschien is ďvogels in de winterĒ een leuk thema. Je kunt voederplankjes timmeren en verven. Ook kun je vetbollen maken die je er aan kunt hangen. Je kunt plaatjes van vogels die hier overwinteren uitprinten en daar een memmorie spel van maken. En als er sneeuw ligt, kun je op zoek naar vogelsporen. Ook sporen van andere dieren kun je opzoeken, gips mee, en er een afdruk van maken.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Groetjes, Marijke

Sneeuwpoppen met sjaals, wanten en muts of hoed. Een sleetje met kinderen erbij die van de helling af sleeŽn. Sneeuwvlokkengordijn, draadjes met witte wattenbolletjes doorgeregen.
Schaatsen. Het ijzeren gedeelte kun je b.v. door een sluitspeld heen halen en daarbovenop de schoen.
Denk ook aan de wintersporten zoals skiŽn (skilatten). Skipakken met boots.
Veel knutselplezier en groetjes van Ineke

Januari daar past de winter goed bij. Maar ook oud en nieuw kunnen ook. Ook drie Koningen zou een onderwerp kunnen zijn.
Natuurlijk kun je ook onderwerpen pakken zoals prinsen en prinsessen. Ook dieren is een mooi onderwerp waarover veel knutsels beschikbaar zijn. Omdat er een nieuw jasr begint is ook een verjaardagskalender een optie.
Februari is de maand waarin valentijsdag valt dus thema de liefde. Eventuuel een voorzichtig begin met voorjaar. Je kunt uit crÍpepapier leuke crocussen maken.
Succes gegroet van Marian

In januari kan je nog altijd knutselen rond winterpret. Bijvoorbeeld een sneeuwbol zelf maken met een lege bokaal. Voederhuisjes of vetbollen voor de vogels. Driekoningen. Januari is ook de maand van de nieuwjaarsrecepties. Ook altijd leuk om dingen zelf te knutselen voor zo'n feest.
Je kan ook al voorbereidingen treffen voor Valentijnsdag.
Deleu patty

Wat past er goed bij Januari? Ik denk oud en nieuw, 6 januari 3 koningen, maar ook aan sneeuw, ijzel , kou... Kijk wat er in de natuur gebeurd (dieren, bomen, etc) en probeer daar iets mee te doen. Maak eerst een tekening van het geen je wilt ontwerpen en ga dat dan uitwerken.
Groet judith

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop