Muur in de kamer

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 091
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb zopas m'n kamer helemaal opgeruimd, ook alles wat aan m'n muur hing is eraf, want ik wou iets helemaal nieuws. Maar nu zit ik dus met een grote lege muur op mijn kamer, en ik weet eigenlijk nog steeds niet wat ik ermee wil doen. Nu vroeg ik me dus af of er niemand een ideetje heeft wat ik met die muur zou kunnen doen. Het mag van alles zijn, misschien heeft er iemand leuke knutselideetjes? Of misschien heb je zelf een muur waar je iets leuks mee hebt gedaan?
Groetjes Myriam


Je kan een reuze collage maken op de muur, of een reuze aquarium op verven, met visjes en alles erop en eraan. Kan je het zelf niet schilderen dan heb je misschien wel een aantal vrienden die het wel kunnen. Dit brengt wat kleur en beweging in je kamer.
Groetjes
Linda

Je kan een grote muur mooi met collages versieren. De collages zet je gewoon op een stuk gekleurd karton. Collages kun je maken van oude foto's gemengd met kleurenfoto's (vakantie, feest), ook mooie kaarten met bloemen of beesten of ansichten. Altijd leuk op een muur, vooral als deze een zacht tintje heeft. Misschien is dit iets.
Groeten E. Dicken

Maak met een overheadprojector een projectie op je muur van je favoriete disneyfiguur of mooie bloem of iets anders wat je aanspreekt (je kunt plaatjes ook laten printen op sheets) en kleur hem dan in (verf), mijn dochter heeft zo een prachtige mickey mouse gekregen.
groeten betsie dogger

Ik heb in mijn badkamer een aquarium gemaakt, gips gieten in een mal van grote vissen of kleine visjes te koop bij de knutselwinkel voor een euro of drie. De muur schilderen met een sjabloon waterplanten verven. Het leukste effect krijg je als je de waterplanten met lichtgevende verf doet. Grote schelpen zoeken en die met kit op de wand lijmen.
Met vriendelijke groet
Sandra

Ik heb een dochter van 6 en die krijgt nog een onderwater kamer met een strand dus dat ga ik op de muur knutselen. Mocht je ouder zijn dan kan je heel leuk (kijk maar naar de Max op tv weet niet welk net maar is in het weekend) daar hebben ze namelijk allemaal lijstjes behang op de muur zitten waar je dan een hele foto muur van kan maken.
Francis Planet

Je kunt allemaal papier scheuren en het op je muur plakken, Als je veel felle kleuren gebruikt is het een heel vrolijke effect, je kunt ook verschillende kleuren wit en beige pakken voor een lichter effect. Het duurt wel erg lang, maar zelfs mijn kamer werd en vrolijk van!
groetjes Marlie

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop