Schoolplein naar Kasteel

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 120
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

We willen op de eerste schooldag onze school omtoveren tot een kasteel. Althans toch de speelplaats. Daarvoor zijn we op zoek naar allerlei attributen maar ook naar knutselideeŽn.
Het is ook onze bedoeling om een heel grote zandloper in elkaar te knutselen. Deze zou dan op de speelplaats moeten blijven staan tot aan het schoolfeest in juni. We hadden gedacht om die zandloper te vullen met piepschuimballetjes en elke dag 1 balletje te laten vallen. Zo kan de ganse school helpen aftellen naar het schoolfeest. Het enige probleem is dat we niet precies weten hoe we nu zo'n zandloper in reuzenformaat in elkaar moeten knutselen.
Zijn er mensen die ons hierbij kunnen helpen? Alle andere ideeŽn zijn ook welkom.
Alvast Bedankt
Deleu Patty


Ik hoop dat je wat hebt aan mijn idee, voor het aftellen naar het feest kan je (naar mijn idee veel makkelijker) een gigantisch telraam maken. Je kan daarvoor twee palen in de grond slaan, (goed verankeren) daartussen voor elke maand een stalendraad spannen, op die draad rijg je bijvoorbeeld sponsballen voor elke dag ťťn, en zorg daarbij voor voldoende ruimte voor het heen en weer schuiven van de ballen, zoals kralen op een telraam.
Wil je het iedere dag naar binnen kunnen halen, is het misschien een optie om de palen van een korfbalnet te gebruiken.
Groeten, Priscilla Kuperus

Om een groot kasteel te maken zou je lege bierkratten kunnen gebruiken om een kasteel te maken, de omtrek kun je met karton aankleden (niet vergeten aan het einde van de dag weer naar binnen te halen). En met karton de rest af te maken dus grote kartonnen dozen verzamelen.
gr. Josette

Je zou ze bijvoorbeeld een podium kunnen laten knutselen (houten blokken, karton erop,schilderen en verder versieren) dan een discipline laten doen op kleine schaal( das geen knutselen meer, maar wel fun -> of je verzint een knutseldiscipline vb knutsel zo snel mogelijk een kroon, de winnaars mogen op het podium en krijgen een kroon :D natuurlijk wel een beetje meer uitwerken dan dat ik hierzo zeg, maar het is een begin, toch?
Dylan Verduyn

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop