Zelf knipvellen printen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 111
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Welk papier is het meest geschikt om zelf 3D knipvellen op uit te printen? Ik heb op mijn computer een paar mooie knipvellen staan, maar op gewoon A4-papier printen lijkt me niet zo'n mooi effect. Hoeveel grams-papier gebruiken jullie?
Petra Maas


Je kunt de 3d vellen heb beste uitprinten op fotopapier. In het mapje van fotopapier staat wel waar je de printer moet op instellen. Anders verloopt de kleuren wel erg veel, tenminste bij die van mij (epson) gebeurde dat wel.
Veel plezier ermee
Groetjes Ingrid Hobelman

Ik gebruik altijd HP - fotopapier dikte 120 gr. Mat. Is regelmatig in de aanbieding. Is niet te dik om gemakkelijk nog te kunnen knippen. Er zou ook HP flyerpapier zijn die daar geschikt voor is maar hier in de winkel in BelgiŽ ben ik dat nog niet tegengekomen.
Linda

Als het echt mooie knipvellen zijn gebruik ik nog wel eens mat fotopapier (A4 formaat) geeft een mooi resultaat en is ook stevig genoeg om te knippen.
groetjes Jeanet

Je kunt 3d knipvellen het beste op 120 grams of 160 grams uitprinten, dit is het fijnst.
groetjes Saskia

Gebruik brochurepapier. Dat glimt al een beetje en is bij iedere drukkerij te koop. En veel goedkoper als fotopapier. Een andere optie is de achterkant van knipvellen die je niet mooi (meer) vindt.
Succes en groetjes Addy Hengst

Wij gebruiken altijd 120 grams papier dat is mooi qua stevigheid en niet zo slap dat de kit er door komt. Als je dikker neemt knipt het voor geen meter! 120 grams is een mooie dikte
Claudia

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop