Een koksmuts maken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 047
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik zou graag weten hoe je koksmutsen maakt.

Een brede witte papieren strook, daar aan een lange kant wit crÍpepapier op vastnieten en dan van de strook een cirkel maken (zodat er een muts ontstaat). De bovenkant (het crÍpepapier) vorm je tot echte ronde muts. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.
Esther

Wij hebben voor een heel kinderkoor koksmutsen gemaakt door de hoofdomtrek te meten en een reep wit karton te vouwen en aan de boven rand een muts van wit crÍpepapier te nieten en dan de omtrek vastnieten; bleef goed zitten goedkoop en leuk.
Heeneman

Misschien kun je eens bij AH -Kookschool vragen of je een paar koksmutsen mag hebben (of kopen).
Nee heb je en ja kun je krijgen.
groetjes Angelique van den Heuvel

Koksmutsen kun je van dun wit karton maken. Je meet eerst het hoofd van elk kind met een reep papier en niet deze dicht, dan bekleed je deze reep met het dunne karton en niet het dicht. Klaar!
Groetjes. Marita

Hallo,een koksmuts kan je maken met een lege broodzak, doe er een boord rond met een reep karton en je hebt een prima muts. Vroeger waren bij ons in BelgiŽ de broodzakken in wit papier, nu zijn ze bijna allemaal lichtbruin. Witte mutsen zijn natuurlijk wel mooier. Als er te veel reclame op de zak staat, moet je de zak omdraaien.
groetjes
AN

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop