Knutselwerkjes met landen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 201-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wij gaan op onze school beginnen met een landen project. Daarom zoeken we knutselwerkjes die met allerlei landen te maken hebben.
Wie kan ons helpen.
Groeten van Iris van Hoorn


Misschien is het maken van een een atlas een idee. Samen met de kinderen kun je een boek maken. De landen kun je uit een bestaande atlas overtrekken op papier en dit dan uitknippen en invullen zoals je zelf wenst. Dan samenvoegen en je hebt een eigengemaakte atlas.
Groetjes Judith.

Ik heb jaren geleden een boek in Canada gekocht waar ik erg veel plezier aan heb. Het heet "Global art". Activities, Projects, and Inventions From Around the World. Geschreven door MaryAnn F. Kohl and Jean Potter. ISBN 0-87659-190-X
Het is echt de moeite waard om het even in te kijken. Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Groetjes, Bep Nijssen.

Ik zou reuze grote puzzels maken met bv.. de Eifel toren, de scheve toren van Pisa, Manneke Pis, een molen met tulpen, enz.
Je kan ook op zoek naar typisch voedsel uit die landen, klederdracht, steden en monumenten, en deze met draadjes verbinden op een kaart van Europa.
Je kan ook een memoriespel maken.
Ik vermoed dat u eigenlijk dat zo gemakkelijk of zo moeilijk kan maken afhankelijk van de leeftijdsgroep.
Je kan ook een een digitaal spel maken zoals vroeger met een elektro.
Veel succes,
Marleen

Bij kringloop winkels kun je veel matriaal halen. Als je vraagt om bepaalde spullen voor je te bewaren, dan doen sommige het. Uiteraard tegen betaling (koopje) ipv nieuw. Want er zijn nog veel goede doelen.
Lita

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop