Lang knutselen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 133
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik ben 11 jaar en ben gek op knutselen maar ik heb zowat alle werkjes al gemaakt. Nou was mijn vraag of iemand ook iets leuks heeft waar je lang mee bezig bent maar wat je wel in huis hebt natuurlijk!
Alvast bedankt
groetjes van mij
Tjitske


Je klinkt als een echte kunstenares! En kunstenaars leren het meeste van elkaar. Dus ik raad je aan om eens op internet te kijken of naar de bibliotheek te gaan en afbeeldingen of boeken te bekijken met beeldwerken, schilderijen of textielkunst. Laat je inspireren en ga aan de slag met wat je in huis hebt.
Mijn tips zijn:
Schilder Miro - Gauguin - Escher (graveur) - Paul Klee
Beeldhouwers: Jan Wolkers - Twan de Vos - Rodin
Textielkunstenaars (veel vrouwen!): Birgit StŲring - Neta Amir (uit
IsraŽl) - Wil Fruytier
En De Natuur, natuurlijk! Haal een slak - blaadje - bloem naar binnen en probeer het na te maken. Of ga als een impressionist naar buiten toe met je knutselspullen en ga daar aan de slag.
Veel plezier in de vakantie en veel inspiratie gewenst!
Groet van Marleen

Het lijkt mij dat je wel al groot genoeg bent om met een klein beetje hulp te kunnen mozaieken. Bijvoorbeeld een mooie plantenpot. Een potje kun je bij een tuincentrum kopen en de overige materialen steentjes en lijm en voeg bij een hobbywinkel. Kun je het zo mooi maken en in de kleur die jij mooi vindt.
succes Carla

Waar ik zelf veel plezier en veel tijd aan kan besteden, is het volgende: Bewaar ieder jaar de verjaardags kaarten en kerst kaarten. In de zomer vakantie vaak tijd genoeg, lekker buiten knippen en plakken. Zo maak ik mijn eigen vernieuwde verjaardags/kerstkaarten vaak ook 3D.
M. Vanwijk

Pak een schoenendoos, en maak er je slaapkamer in na!
Bijvoorbeeld: van een doosje maak je je bed! Van een stuk stof gordijnen enz.
groetjes Anke

Maar ik heb zelf nog een idee om ooit eens te doen. Een grote lap stof voor borduren kopen op de markt bij de borduurkraam. Een boekje over borduur kerstfiguren erbij nemen. Garen kopen (kan op de markt, maar mag ook in een daarvoor bestemde winkel {want als je garen op zijn kun je in de winkel direct terecht, maar op de markt moet je wachten totdat de markt er weer is} en het is wel verstandig hetzelfde soort garen te gebruiken) Maar dit werkje kan ook in de thema's baby; kinderen; tuin; vut; abraham/sarah; pasen; alfabet.
gr. Josette

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop