Wenskaarten voor mannen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 222-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik had graag enkele leuke ideeŽn om mannenwenskaarten te maken. Voor zowel de jonge alsook de oudere man. Wie kan me ideeŽn geven? Lukt dit?
Dank op voorhand.
Greta Sierens


Voor een mannenkaart kun je als hij een hobby heeft of aan een sport doet daar iets mee doen! Dan kun je van dat gegeven iets op een kaart maken bijvoorbeeld in 3D. Is hun hobby bijvoorbeeld voetbal dan kun je ook een ronde kaart maken en van de kaart een bal maken. Daar dan allerlei plaatjes bij doen wat je aan die persoon doet denken.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Hanny

Er zijn knipvellen te krijgen voor jong en oud.
Zoals: voetballen, fietsen enz.
Voor de oudere! Vissen, roeien en of knipvellen met tabak en een pijp of golf prenten
Zie voorbeeld kaart hieronder op deze pagina.
Gisela SteinsVoor speciale knipvellen voor mannen zie ook Knipvellen voor Mannenkaarten

Met de onderstaande mannenkaart heb ik heel veel succes gehad. Heracles is toevallig Almelo, waar ik woonachtig ben. Maar zoiets kun je toch van elke voetbalclub wel maken. Het grappigste is om er het gezicht van degene waar voor de kaart bestemd is te plakken. Ik heb dat gedaan door van een bestaande foto eerst een kopie te maken en daarna uit te knippen.
Vriendelijke groet
Jelly HondebrinkOp you tube kanaal zit You tube castella294 deze mevrouw maakt ook mannenkaarten voor oudere en jongere mannen met diverse technieken en daarbij laat zij duidelijk voorbeelden zien. Misschien heb je iets aan dit antwoord.
Judith Otte

Om ook alvast een ander voorbeeld van youtube te laten zien hieronder een filmpje van een leuke mannenkaart.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop