Melk-jerry-kannetjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 115
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik bewaar voor school 2 liter plastic melk-jerry-kannetjes maar ik krijg niets verzonnen met deze pakken/flessen. Wie heeft er een paar leuke ideetjes voor me?
Groetjes Anja Wassenaar


Ik dacht aan, de fles het lichaam en laat er dieren of poppen van maken, door de kinderen, eigen creatie, best leuk. Of bloemenvazen, plak of verf de fles in een lichte kleur. Laat de kinderen er op verven of plakken.
Groetjes Joske

Van een plastic fles kun je de onderkant eraf knippen. Vervolgens kun je er een wc-rolletje of ander kokertje in het midden in plakken. Twee touwtjes naar de zijkanten toe. Daar kun je nog een doekje aan vast maken en dan heb je een zeilbootje wat echt kan varen.
Judith

Je kunt van die 2 liter plastic melk-jerry-kannetjes bijvoorbeeld een bloembakje van maken, dan snij je er een zijkant van af, en doe je er wat potgrond in. Je kunt er dan mooie bloemen in zaaien.
Ik hoop dat het een goed idee is.
Groeten van Mirjam Pullen.

Misschien is het een leuk idee om van die 2 liter plastic melk-jerry-kannetjes een vogelvoerhouder van maken:
Snij de bovenkant er van af en haal een klein stukje van de zijkant af. Doe er gaas voor (met kleine gaatjes, zodat het voer er niet uit valt). Koop in de winkel wat vogelvoer, strooi het voer erin. Maak dan de bovenkant dicht en je hebt een hele mooie vogelvoerhouder.
Heel veel succes ermee.
Groeten van Mirjam.

Wij hebben lampions gemaakt van die grote melkpakken/jerrycans.
Het bovenstukje er afknippen. Buitenkant laten versieren. 2 Gaatjes prikken om er een ijzerdraadje doorheen te halen. Originele lampionstokjes met lampjes haken aan het ijzerdraadje. We hebben een geweldige optocht gehouden.
Karien

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje


Andere leuke knutselwerkjes