Hoe een naambordje maken?

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 256
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

ik was wat aan het brainstormen over wat ik zou kunnen maken voor mijn man die jarig is. Ik wil graag een naambordje met onze vier namen dat buiten opgehangen kan worden of iets dat tegen het glas bij de voordeur aan de binnenkant zou kunnen zetten (En bevestigen, maar hoe dan? .... zuignappen ?. Het mag wel iets kinderlijks zijn, hoeft niet strak te zijn, maar echt een persoonlijk kado. Geen dakpan.
Dacht ook aan handjes in de verf en erop drukken, maar als dat fout gaat is het vervekend om de ondergrond van het werkje weer schoon te maken.
Wie heeft er ideeen?
Vriendelijke Groeten,
Miranda


Je kunt de handen van jullie allemaal overtrekken op een houten plaat en ze dan in kleuren met verf en er dan de namen in zetten. Na het drogen kun je het hout dan aan alle kanten aflakken met spuitlak. Liefst twee of drie keer aflakken dan is het weer bestendig en kan het buiten vast geschroefd worden.
Anita Arts Poels

Je kunt het naambordje in gips maken.
Maak eerst een kader die je wenst en span er een plastiek rond zodat de kader dicht word. Zo kan de gips niet weg lopen. Maak je gips niet te lopen.
Giet de gips in de mal en strijk hem mooi glad maar werk wel snel en druk voorzichtig jullie handen er in. Dan goed laten drogen.
Je kunt de handen noch schilderen en vernis het dan met boot vernis als je het buiten wilt hangen.
Succes er mee
Gerda


Op deze vraag kun je nog reageren!
Geef hier het antwoord

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje