Nieuwsbrief 135

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 135
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 135 - Nov 2009
Hallo ,

Het is weer vroeg donker en dat maakt dat er nog even lekker geknutseld kan worden voor de kinderen naar bed gaat. Want buiten spelen in het donker kan dan spannend zijn, maar is er toch niet meer bij voor de kleinere kinderen. En binnenkort is het weer 11 november en dat is tijd voor Sint Maarten. Wil je die avond met een zelfgemaakte lampion lopen dan kan je er eentje maken! Kijk hiervoor maar eens op de thema pagina Sint Maarten.
En dan gaan we ook al weer richting Sinterklaas. Leuke dingen maken en voor de ouderen komen ook de surprises weer aan bod. Het blijft een leuke bezigheid om die surprises te maken. En ook het resultaat uitpakken is leuk voor de ontvanger en de maker. Zeker als het weer een geslaagde surprise is. En die vind je dus op de Thema pagina Sinterklaas. (Ook voor andere Sint knutselwerkjes)

Verderop in de nieuwsbrief weer alle vaste onderwerpen. Heb je zelf een vraag waarbij anderen misschien kunnen helpen stuur dan even een mailtje. Als je zelf al een deel van het antwoord hebt kun je de vraag toch stellen want hoe meer ideeŽn hoe leuker het werkje kan worden. Er is natuurlijk ook weer een gratis hobbyartikel, de tips van lezers en homepages en natuurlijk verschillende mogelijkheden om te sparen voor WFP punten (doe je ook mee?).
Veel plezier weer met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Hieronder staan de nieuwe en/of gewijzigde items: en je kan ze direct bereiken vanaf de nieuwspagina op de website.

Piraat met volle schatkist
Rubriek: Kleuren

Piratenschip
Rubriek: Kleuren

Prinses in de kasteeltuin
Rubriek: Kleuren

Prinses hangt uit het raam
Rubriek: Kleuren

Tasje van handdoek
Dit idee is ingezonden door: Gerei van de Hel
Rubriek: Verjaardag

Egel in de herfst
Dit idee is ingezonden door: Helen de Vaan
Rubriek: Vakantie

Tafeltennistafel
Dit idee is ingezonden door: Brigitte LeliŽn
Rubriek: Sinterklaas

Reuzenboek maken
Rubriek: Sinterklaas

Toverstaf
Dit idee is ingezonden door: Sandra
Rubriek: Sinterklaas

Zoek je iets speciaals vergeet dan niet de zoekpagina te gebruiken of kijk bij de thema pagina's.

Ook iets leuks gemaakt?
Heb je iets leuks gemaakt van de site en kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. (5 WFPpunten)
Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving van harte welkom. (5 WFPpunten)Kaartenwinkel


Er zijn weer vele nieuwe kerstkaarten op de site gezet. Heb je ze al gezien? Ook met blokjeskaarten en natuurlijk ook piramide kaarten. Ze doen het allemaal erg leuk en je moet ze maar even bekijken. Ook om ideeŽn op te doen. Je kan natuurlijk zelf je kerstkaarten maken maar als je weinig tijd hebt kun je ze ook bestellen en je kennissen en familie verrassen met prachtige kaarten.
Als je toch naar de winkel gaat kijk dan ook even op de website bij de aanbiedingen.
Dus voor de laatste nieuwtjes nu naar Annekes kaartenwinkel.
Groetjes MannekeOproepjes


Deze maand zijn er geen oproepjes ingezonden.

Heb je zelf een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Laat het me weten en dan kan iedereen het hier in de nieuwsbrief lezen en reageren. Iedere leuke oproep wordt beloond met 1 WFPpunt.Geld terug via WFPpuntenmail


Cashback, ofwel Geld terug. Via WFPpuntenmail krijg je geld terug als je bij deelnemende webwinkels een aankoop doet. Dus doe ook mee en spaar geld uit! Lees meer op de Cashback pagina en bekijk de deelnemende winkels. Er komen nog regelmatig nieuwe webwinkels bij.Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Mijn dochter wil met haar kinderfeestje gaan knutselen. Wij hebben laatst zo'n grote kartonnen doos gekregen dat er ongeveer 5 kinderen in kunnen.
Wie weet daar raad mee?
Alvast bedankt
Mvg Linke

Met zo'n grote doos zou je een prinsessenkasteel kunnen maken, lekker roze verven. Boven vierkantjes eruit knippen voor torentjes. Ramen maken die open en dicht kunnen en een deur natuurlijk.
Je kunt het ook beplakken met papier (vraag behang in de winkel waar ze niets meer mee doen).
En/of met stofjes beplakken.
Je kunt er ook een restaurant of huis van maken, wat je maar wilt. Een poppenkast is ook nog een optie. Kunnen ze daarna oefenen en een voorstelling geven.
Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Fijne verjaardag en succes ermee.
Groetjes Brigitte.

Een beetje afhankelijk van de wensen van je dochter zou je er een sprookjeskasteel van kunnen maken. Maak een poort (bijv bruin) en kantelen van de deksel.
Of anders een huisje of zo (deksel boven als dak maken, ramen en deur erin. enz)
Als je dit alles uittekent, dan kun je dat de kinderen uit laten prikken. Knippen is wat moeilijk bij karton. En dan mogen ze het geheel zelf verven. Geweldig.
Vraag de ouders de kinderen oude kleren aan te geven, en geef ze eventueel dan nog een vuilniszak aan ter bescherming.
Ranja Hobbelen

Je kunt er misschien gaten in maken (ramen en deuren) en ze dan zelf als een huisje op laten schilderen.
Of je maakt op de doos de omtrekken van bijvoorbeeld een aapje enz. en dan snijd je daar het hoofd uit en dan mogen kinderen die zelf schilderen en dan op de foto als hun knutselwerkje.
Ik hoop dat je er iets aan hebt.
x Malie

Van de grote doos zou je de meiden een prinsessenkasteel/kamer kunnen laten maken. Een deur uitsnijden en wat ramen. De muren behangen met verschillende materialen, fotolijstjes van karton maken (met een mooie tekening erin) en ophangen, kettingen van papier maken en die een mooie plek geven in de kamer. Je kunt ze dan nog prinsessen kroontjes laten maken, als ze dan klaar zijn met knutselen kunnen ze nog lekker spelen in hun eigen prinsessen kamer.
Groetjes Patricia

Met een grote doos heb je wel wat mogelijkheden. Teken er een huis, kasteel op. Snij er venstertjes en een deurtje (slechts 2 zijden insnijden, zodat dit open en toe kan) uit. Laat de kindjes de doos schilderen. Ik heb ooit met playmais er bloemetjes en andere figuurtjes laten opplakken. Het kan natuurlijk ook met stickertjes. De kinderen vonden het leuk om eerst hun kasteel te maken en daarna konden ze zich verkleden in prinsjes en prinsesje, ze werden ook geschminkt. Plezier gegarandeerd.
Els

Je kunt een prinsessen/prinsenfeest organiseren.
De doos wordt het kasteel, zelf alvast een deur eruit snijden (kan misschien ophaalbrug worden), ramen en kantelen.
De kinderen kunnen het kasteel buiten met roosjes, raamomlijstingen, mooie randen versieren. Voor de binnenkant: schilderijtjes, mooie randen, tafelkleed. Andere knutselideeŽn zijn dan nog: kroontjes maken, een mooie ceintuur, een ketting van pastasoorten, na het rijgen goud spuiten.
Veel plezier, Mireille

Heb zelf vorig jaar een huis gemaakt van een doos. Staat nog succesvol te zijn. Deur uitsnijden, een kant vast laten zitten voor het openen en sluiten, raam uitsnijden en versieren maar, buiten met bloemetjes, vlinders, tuin.
Maar ook een poppenkast behoort tot de mogelijkheden, een knikker(ballen) spel, Of een boot? Kom we gaan picknicken. Gebruik je fantasie, word weer kind. Meerdere dozen een grachtenpandjes rij?
Gr Omanel

Daar kun je ze een leuk huis van laten maken, ramen er in maken, een deur en lekker spelen. Als de kinderen iets ouder zijn maak je er samen een leuke tijdmachine van, lampjes van kerstverlichting, die knipperen erin verwerken en bedenk een leuk verhaal over reizen in de tijd, verkleedkleren erbij, holbewoners, ridders en prinsessen, een reuze pret zullen ze hebben.
groeten Betsie Dogger

Ik heb laatst ook zo'n grote kartonnen doos gehad en ik heb er met de kinderen een huis van gemaakt. Eerst de ramen en deur erin, die gewoon open kunnen klappen, hartje in de ramen en een dakraampje. (Heb ik wel zelf uitgesneden met een stanleymes) Van de bovenste flappen met een extra stuk karton een schuin dak van gemaakt en van een melkpak een schoorsteen.
De kinderen hebben het huis geverfd en bloemen ervoor getekend in het gras en een mooi rood dak.
Vergeet de bel niet, de rest van de dag hebben ze erin gespeeld thee gedronken met hun eigen serviesje.
Veel plezier ermee
Marja

Als er 5 kindjes in jou doos kunnen, lijkt het me leuk om er een kasteel van te maken. Bovenaan knip je torens en ik zou er geen dak opmaken,
Snij vensters uit en beplak ze met gekleurd papier, oranje/ geel je kan het kasteel gebruiken voor halloween. en er 's avonds een staanlamp in plaatsen.. Versier het met spoken en spinnen
Verf de muren van het kasteel grijs.
Mijn vriendin heeft dit gemaakt voor haar kinderdagverblijf.
Groetjes Joske
==
== Zie Halloweenkasteel
==

Dat is heel erg leuk om een speelhuisje van te maken!
Maak gaten in de doos voor ramen en een deur. De kinderen kunnen er een echt snoephuisje van maken: laat ze mooie motiefjes schilderen, papieren bloembakken opplakken, gordijntjes maken, een deurbel, een schoorsteen etc. Dan kunnen ze er als het af is lekker taart in eten ofzo.
groetjes, Merel

Zet de doos op de kop. Snij er een deur en een raam (of meer ramen) uit. Laat de kinderen het huis mooi versieren. Verven is een optie, maar je kunt ze ook allemaal gekleurde figuren er op laten plakken. Zo krijg je een heel vrolijk huisje. En met plakken is het voordeel dat ze er daarna ook gelijk mee kunnen spelen. Als de doos te klein is voor het aantal kinderen dan kun je de tafel er als huisje bij pakken. Een groot kleed er over heen leggen, zodat dit helemaal over de zijkanten valt. Zo krijg je de muren van het huis. Dan heb je 2 huisjes. Kunnen de kinderen ook nog bij elkaar op bezoek. Veel plezier!
Suzanne de Vrij

Maak er een Hans en Grietje huisje van. Met snoeplijm (volgens mij van suiker en eiwit) laat je het huisje versieren met spekkies e.d.
Anita Jongkind

Het lijkt mij een leuk idee om een auto te maken.
Je moet eerst de doos schilderen, en natuurlijk ook de onderdelen. Met dik karton kan je de wielen maken. En met ijzerdraad kan je makkelijk een stuur maken. Voor de rest kan je zelf kiezen.
Dan lijm je er gewoon alles aan. En dan kunnen ze om de beurt autorijden!
Groetjes Laura

Je kan er een huis, auto op schilderen en dan kan je er met spelen. Ofwel maak je er een taart van en laat je de kinderen er in kruipen en als je kind dan komt springen ze er uit.
Groetjes Kelly

En verder is het huis idee nog meerdere keren ingezonden door:
Jan Dekkers, TG, Simone, Noek, Erna, Corrie van der Steen, Annemarie, Gerda, Kristien, Petra van Essen,

-- 2 --
Mijn zus gaat verloven en ik wil graag iets voor haar maken ter ere van haar verloving. Ik heb op de site rond zitten neuzen maar ik weet niet wat goed past bij een verloving om te geven.
Wie heeft er een idee voor de leeftijd 13 jaar?
Johanna

Maak een grote 'verlovings'-ring plak die op mooi papier en maak in de ring een collage van leuke foto's van je zus, of allerlei plaatjes van hobby's enzo.
Misschien kun je er een leuk liedje bij maken. Succes ermee.
groeten Betsie Dogger

Een wandkleed is altijd leuk. Oud laken,stofverf en dan is leuks erop laten schilderen. Nog mooier wordt het als je de geschilderde contouren laat doorsteken met grote steken met felgekleurde wol.
Anke

Maak een (hand)tas van handdoek/theedoek en vaatdoek:
Nodig: een vierkanten keukenhanddoek van ca. 40/40 cm(effen), een theedoek (gekleurd) en een bijpassend vaatdoekje ook effen, een leuke knoop, stevig karton (b.v. van een doos uit de supermarkt) Grootte: iets kleiner dan de handdoek, zodat er aan alle kanten ong 3 cm overblijft.
Stel dat je karton 34/34 cm is. Verdeel dan die 34 cm in 3 delen: 4 cm voor de bodem van de tas (in het midden) en 15 cm aan beide buitenkanten. Teken de lijnen en ril het karton over de potloodlijnen. Leg het karton op de handdoek en vouw deze erom heen. Vastzetten met garen of spelden.
Vouw het karton nu dubbel.(=tas) Vouw de theedoek dubbel in een punt en rol hem stevig op, beginnend bij
de punt (zo nodig strook karton meerollen.) Naai de rol dicht maar laat de uiteinden open.
Naai de bovenhoeken van de tas dicht met daartussen het hengsel (theedoek) De zijkanten van de tas worden 'gesloten' door er de uiteinden van de theedoek tussen te vouwen. Vouw van het vaatdoekje een leuke klep voor de tas en naai die vast tussen de 2 tasdelen. Zet hem op de voorkant van de tas vast met een leuke knoop.
Je kunt veel variŽren met de kleuren/effen of bont
Pak het leuk in in doorzichtig folie met lint eraan. Misschien heb je ook wel een leuk gedichtje om er bij te doen
Succes
Corrie van der Steen

Maak een soort fotoalbum. Neem mooi gekleurde bladen dik papier en ga die versieren en zo dat er ook foto's opgeplakt kunnen worden. Laat dus wat ruimte over. Er worden vast wel op die dag foto's gemaakt.
Je kan een showmap kopen (niet duur) en daar kun je de bladen dan indoen. Succes.
Gr. Annemarie

Je kan een Afrikaans koppel maken met textielverharder.
Je koopt de hoofden man en vrouw in gips, een steen(een klinker), een ismo-bol, draad, textielverharder en Stone Art.
Je lijmt de draad rond de ismo-bol en beschildert hem met textielverharder tot half weg ongeveer, van de Stone Art maak je een pasta met de textielverharder en die besmeur je over de rest van de ismo-bol. Daar druk je dan de hoofden in vast, zorg dat er genoeg pasta op zit zodat ze niet loskomen. Lijm de bol goed vast op de steen. Je kan nog namen in de structuurpasta schrijven of je kan ze met stickers op de steen kleven...
Groetjes Wendy

- Maak een mooie verjaardagskalender voor haar. Iedere maand versier je met een leuke foto van iets dat jullie samen hebben meegemaakt, een lief gedichtje enz.
- Koop een paar effen gekleurde borden en versier ze met speciale verf.
- Maak een fotoboekje met leuke foto's en verhalen
Met vriendelijke groet,
Anita Jongkind

Misschien kan je voor je zus een scrapbook maken met allemaal leuke foto's op van haar, toen ze jonger was en zoals ze nu is, eventueel met haar vriend. Je kan opzoeken hoe je een scrapbook maakt via google, of een hobbywinkel in je buurt.
Maren Janssens

Je kunt een leuke collage maken met allemaal gekke bekken foto's van je zus, zodat haar verloofde haar eens van de andere kant ziet.
Je kunt er ook allemaal leuke (lieve) verhaaltjes bij zetten.
Succes,
Natasja

-- 3 --
Hoe maak ik op een makkelijke manier een cowboyhoed waarin kinderen ook een deel zelf maken.
Kan u mij aan wat tips helpen?
Vriendelijke groet
Jelly kampen.

Je kan met papier-machť werken en een ballon.
De ballon met verschillende lagen papier-machť behandelen en in twee snijden als hij droog is.
Het bovenste deel van de ballon met water instrijken zodat het weer wat slap wordt.
Dan een klein deukje ingeven en laten drogen. Nadien maak je een mal uit karton voor het onderste deel van je hoed (wat ovaal) en je bevestigt dit aan de ballon weer met repen papier en behangerslijm. Maak dat er genoeg lagen op zijn. Als dit alles droog is kan je hem schilderen en eventueel kan je ook nog een laag vernis op verven.
Touwtjes langs de zijkant en klaar is kees.
Veel plezier
Erna van de Walle

Je neemt een oud schaaltje, liefst van plastic. Daaromheen maak je een cirkel van karton. Dit wordt de rand van de hoed. Knip in het midden van de cirkel de vorm van de schaal uit. Zet de schaal in de opening van de cirkel met de dichte kant van de schaal naar boven. Maak dan van krantenpapier stroken en plak die met behanglijm over de schaal en over de kartonnen rand zodat a.h.w. de schaal aan de kartonnen rand wordt geplakt. Laat het geheel drogen en verwijder de schaal.
Schilder en/of versier de hoed
Anke

-- 4 --
Mijn dochter heeft een jaar of 10 geleden via de Margriet het kikkeralfabet besteld. Na 10 jaar is hij nu afgekomen, van een aantal letters weet ze niet wat de afbeelding betekent, ze weet ook niet of het in het Nederlands of engels is. Weet iemand het soms wel? Ze weet in ieder geval de letters J, Q en Y niet en over een paar andere letters twijfelt ze een beetje. Het zou fijn zijn als iemand ze weet want haar zoontje vindt het erg mooi.
Hartelijke groet en alvast bedankt!
Plony

Als je googlet op alfabet kikkers letters kom je uit op bv. www.borduurpunt.nl etc..
Als je dochter andere letters wel al klaar heeft of weet lijkt me toch wel duidelijk dat de ontbrekende letters dezelfde taal zijn..
Succes en groetjes, Sila

Ik zou de margriet proberen te mailen of bellen, ik weet dat je soms dingen van ver terug nog kan opvragen.
Het is het proberen waard toch.
Groetjes SandraVragen deze maand


-- 1 --
Ik heb een berg lege eieren van eiersuprises, gele oranje en gekleurde. Heeft iemand een idee of ik er iets mee kan doen? Ik heb een jongen en een meisje dus alle ideeŽn zijn welkom.
Bedankt Mariska
-- 2 --
Straks op school hebben we een thema en willen we ijsberen en pinguÔns maken. Wie weet hoe we die kunnen maken van karton of zo. Of misschien met andere materialen.
groetjes Agnes
-- 3 --
Ik zou graag zelf een 'duivel in een doosje' willen maken, maar weet niet hoe ik eraan moet beginnen en waar ik het materiaal kan vinden. Wie kan me hierbij helpen?
Groetjes,
Tina
-- 4 --
Ik ben op zoek naar een tekening of voorbeeld om een kerstman slee te maken in hout van ongeveer 30cm. Weet iemand waar ik dat kan vinden? Dank bij voorbaat
Vriendelijke groeten Tom
-- - --

Heb je een antwoord op ťťn van bovenstaande vragen?
Heb je zelf vragen over bepaalde knutselpagina's of over andere knutseldingen? Stuur me een e-mail. Voor iedere vraag of antwoord die genoemd wordt in de nieuwsbrief krijg je 2 WFPpunten bijgeschreven.

-- - --
Zoek je iets? Probeer eerst de zoekfunctie op mijn site!
-- - --

Enkele regels:
Heb je een vraag wees dan duidelijk in wat je precies zoekt. Wat, voor wie, doelgroep, materialen enz.
Geen vragen als: 'Ik zoek iets te knutselen.' Wees specifiek!
Omschrijf het antwoord zo duidelijk mogelijk. Heb je een foto of tekening stuur die dan gerust mee.
Geen vragen en/of antwoorden in sms-taal maar gewoon Nederlands.
Niet alleen een stapel links insturen van andere websites. (Wat makkelijk gevonden kan worden met Google kan de vragensteller ook vinden!)Andere homepages.


Gratis
Er is veel gratis te krijgen op internet en dat is verzameld op gratis.101tips.nl.
Een greep uit de afgelopen maand (en nog verkrijgbaar):
Gratis Planner, magneetbord en whiteboard
Gratis Kruidvat babybox
Gratis eigengemaakte receptenwaaier
Gratis fotoalbum!
Gratis Proefmonster Collagenist Pore Genius
Gratis Beemster Smaakpalet!
Gratis proeven van Whiskas
Gratis Abonnement Style Magazine
Gratis 100 postkaarten
Gratis prepaid sim-only incl.2 euro beltegoed
Gratis inspiratiewaaier
Gratis sleutelhanger
Gratis de blije doos
En nog veel meer gratis, elke dag iets nieuws er bij!
Blijf ook op de hoogte met de gratis wekelijkse nieuwsbrief.
gratis.101tips.nl

Wie heeft een eigengemaakte homepage of weet een andere leuke site? Wil je je eigen homepage aanprijzen omdat je graag wilt dat meer mensen komen kijken?
Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen.
wim@knutselidee.nl
Ik zet er maximaal 3 per keer in de nieuwsbrief.
Homepages over knutselen gaan altijd met voorrang in de nieuwsbrief.Tips


Een tip, wel huishoudelijk maar erg handig om te weten: Wanneer er kauwgom op kleding zit, krijg je het er erg makkelijk van af wanneer je er voor een nachtje tandpasta op doet. Na een nachtje de tandpasta eraf halen en de kauwgom gaat makkelijk mee.
gr Erna

Heb je ook een handige tip die je met anderen wilt delen? Iedere nuttige knutseltip is 2 WFPpunten waard. Stuur de tip even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ik heb ook een idee voor een super leuke zwartepiet
Je hebt ten eerste en lange koker nodig en groene muizentrappetjes en ook voor de handjes
En groen karton net zo lang als de koker die plak je op de koker en dan pak je een wit
Teken papiertje en die maak je in de vorm van de kraag en plak jen onderaan de groene koker
Dan pak je een krant en daar scheur je een stukje van af en maak die in de vorm van een hooft
En dat prop je boven in de koker nou dan heb je al een halve piet en nog een groen mutsje en oogjes en een rood mondje
En je maakt ten slotte een gele cirkel en dat zijn en die plak je er ook op en dan is je pietje klaar taada
Groetjes Jesse Eppinga

Heb je ook een leuk idee voor de website dat je met anderen wilt delen? Stuur het even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl
Een geplaatst idee in de nieuwsbrief is 5 WFPpunten waard.Gratis Hobbyartikel


De foam 3D wals puzzel is gewonnen door Elly Brouwer - Spruit uit Wormer,ze schreef: 'ik ben blij met de gewonnen prijs'. En de komende maand is er weer dezelfde prijs. Een Foam 3D puzzel waarmee je een wals moet maken. Inclusief handleiding maar nog leuker om hem zonder voorbeeld volgorde te maken.
Dit soort artikelen zijn ook te krijgen voor WFPpunten. Meer over WFPpunten

Stuur me dus meteen een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Iedere 50ste e-mail die binnenkomt op het adres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl krijgt het gratis hobbyartikel. En iedere 10de inzender krijgt 2 WFPpunten! Misschien ben jij de gelukkige deze maand.
Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Stuur een E-Card


Neem even tijd en stuur een leuk kaartje Het is namelijk altijd leuk om te weten dat er iemand even aan je denkt.
Als je zelf een eigen gemaakte kaart elektronisch wilt versturen dan kan dat door de kaart eerst op te sturen! Je krijgt 10 WFPpunten per geplaatste kaart. Meer informatie vind je op de e-cards pagina.Meer over WFPpunten


Via de nieuwsbrief kunt u punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. U krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen, insturen van ideeŽn voor de website en nog veel meer.
En deze WFPpunten kunt u later gebruiken voor het gratis verkrijgen van leuke (knutsel)cadeaus of u laat WFPpunten uitbetalen in euro's. Een leuke manier om actief met de nieuwsbrief mee te doen.
En er kunnen nog veel meer WFPpunten verdiend worden door mee te doen met WFPpuntenmail. U krijgt dan, buiten deze nieuwsbrief, ook nog iedere week een aantal reclamemailtjes die WFPpunten waard zijn.
Veel meer hierover leest u op de aparte website WFPpuntenmail en u krijgt dan direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij voor het bekijken van deze site en nog eens 30 punten bij inschrijven!
De WFPpunten die verdiend worden met, per e-mail verzonden, vragen, antwoorden en dergelijke worden bijgeschreven aan de hand van het e-mail adres waarmee wordt ingezonden. Dit bijschrijven kan enkele dagen duren en is daarna te vinden in de geschiedenis van uw punten na inloggen op de WFPpunten website.
Lees de nieuwsbrief aandachtig want overal kunt u punten mee verdienen!Dat was het weer.

Zoek je een knutselidee? Kom dan eens langs op Wims FrŲbel Pagina's, veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop