Nieuwsbrief 151

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 151
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nlKnutselnieuws Wims Fröbel Pagina's nr. 151 - Maart 2011


Hallo ,


De sneeuwklokjes staan er weer en de krokussen zijn er ook al bijna. Altijd fijn om het voorjaar weer te zien komen. Alhoewel binnen lekker knutselen natuurlijk nog leuker is als het buiten erg koud is :-) Wij zijn in ieder geval lekker bezig geweest.
Ga je nog iets leuks maken voor de lente? Kijk hiervoor eens op thema pagina Lente
Heb je zelf nog een leuk idee stuur het dan naar me op! Dat kan dus iets met de lente zijn, maar andere dingen mogen natuurlijk ook. Graag zelfs. Verras me eens.

En dan ook in deze nieuwsbrief weer de vaste onderwerpen waaronder de vragenrubriek. Heb je zelf een vraag waarbij anderen misschien kunnen helpen stuur dan even een mailtje. Als je zelf al een deel van het antwoord hebt kun je de vraag toch stellen want hoe meer ideeen hoe leuker het werkje kan worden. En wellicht weet je op 1 van de vragen een antwoord. Er is ook weer een gratis hobbyartikel (En iedereen kan gratis meedoen!), wat oproepjes, de tips van lezers en homepages en verschillende mogelijkheden om te sparen voor WFP punten.
Veel plezier weer met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Hieronder staan de nieuwe en/of gewijzigde items: en je kan ze direct bereiken vanaf de nieuwspagina op de website.

Traktatie konijntje
Dit idee is ingezonden door: Henriette
Rubriek: Verjaardag

Gelamineerd wind lichtje
Dit idee is ingezonden door: Anneke Struving
Rubriek: Kerstmis

Tas van handdoek
Dit idee is ingezonden door: Rolina Slager van Bergen
Rubriek: Verjaardag

Zoek je iets speciaals vergeet dan niet de zoekpagina te gebruiken of kijk bij de thema pagina's
Ook iets leuks gemaakt?
Heb je iets leuks gemaakt van de site en kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. (5 WFPpunten)
Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving van harte welkom. (5 WFPpunten)Stuur een E-Card


Met Valentijnsdag zijn er vorige maand veel e-cards verstuurd. Maar ook deze maand kun je best een kaartje sturen naar iemand. Een jarige, een zieke of gewoon zomaar. Wie ga jij verrassen?
Zo gebeurt en een kleine moeite en heel leuk voor de ontvanger van de kaart.
Verzend dus nu meteen een aardig kaartje.

Als je zelf een eigen gemaakte kaart elektronisch wilt versturen dan kan dat door de kaart eerst op te sturen! Je krijgt ook nog eens 10 WFPpunten per geplaatste kaart. Meer informatie vind je op de e-cards pagina.Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door Gertie Janssen-Slangen uit Maasbracht. Ze schreef: 'Dat is nog eens een verrassing! Geweldig. Ik heb al een aantal malen meegedingd naar de prijs. Maar toen was het steeds helaas. En deze keer eens echt gewonnen. Leuk!'.
Probeer het zelf ook (weer) deze maand en wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Dit keer maak je kans op twee 3D puzzels. Met deze foam puzzels kun je een 3D figuur maken. Het voorbeeld zit er bij dus het zal zeker wel lukken.
Wist je dat dit soort artikelen ook te krijgen zijn voor WFPpunten. Meer over WFPpunten
stuur me dus meteen een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Iedere 50ste e-mail die binnenkomt op het adres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl krijgt het gratis hobbyartikel. En iedere 10de inzender krijgt 2 WFPpunten! Misschien ben jij de gelukkige deze maand.
Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Kaartenwinkel


Heel veel nieuwe oplegvellen en kaarten op de website. Dus voor ideeen kun je weer eens op de site komen kijken. Ook enkele nieuwe kaartvormen doen het erg leuk.
Dus op naar Annekes kaartenwinkel om wat ideeen op te doen voor het maken van leuke wenskaarten.
Groetjes AnnekeOproepjes


Ik ben op zoek naar het boekje de tand van tobias. Als ik het goed heb is de schrijver Isaballa Correro.
alvast bedankt Tjally

Heb je zelf een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Laat het me weten en dan kan iedereen het hier in de nieuwsbrief lezen en reageren. Iedere leuke oproep wordt beloond met 1 WFPpunt.Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Ik ben een gelukkige winnaar van een jaar lang gratis kauwgom van een bekend kauwgommerk. Daarom heb ik bijna honderd van die potjes van kauwgom in de kast staan. (niet die grote potten van 100 kauwgoms, maar die kleinere van 30 of 40 stuks.) Ik ben er heel blij mee, maar als zo'n potje leeg is, wat doe je er dan mee? Weggooien vind ik jammer, want er zou misschien best wat van gemaakt kunnen worden. Een spaarpotje heb ik er al van gemaakt, maar om nou honderd spaarpotjes in huis te hebben is een beetje overdreven.
Ik hoop dan ook dat iemand mij een tip kan geven om van zo'n kauwgompotje iets leuks te maken, zodat je het ook nog eens weg kunt geven.
groetjes,
Anna

Je zou een potje kunnen beschilderen of beplakken. Verzwaar het met wat gips (zand kan ook), maak er zo een pennenstandaard van (koop wat pennen en potloden en verdeel ze over een aantal potjes).
Nog even leuk inpakken in foliepapier en je hebt een leuk cadeautje.
Succes
Corrie van der Steen

Ik ben zelf kleuterjuf en ik denk dat een dicht bijzijnde school er héél blij mee zou zijn. Als je er zelf toch geen bestemming voor hebt.
An Driessens

Versier ze en ga zaaien, zet er kleine plantjes in.
Groetjes Corrie de Waardt Woudenberg

Gebruik het potje om kleine artikelen zoals kralen in te bewaren of andere dingen die erin passen. Beplak de buitenkant mooi.
Als je b.v. grote pot creme hebt die niet makkelijk te hanteren is kun je het potje vullen en eventueel zelf gebruiken of cadeau geven als presentje.
Sucses Anita

Maak van de potjes bureau setjes. Beplak of verf ze leuk voor pennen in te zetten.
Of verven een stuk of 6 op een theeblaadje zetten met een bloem er in leuk effect.
Janny havenaar

Misschien kun je er zelfgemaakt badzout in doen en het doosje mooi versieren.
Een erg leuk cadeautje, bijvoorbeeld voor de juf of meester op school. Of als iemand jarig is. Badzout maak je door grof zeezout te kopen en er wat druppels kleurstof door te doen. De kleurstof is volgens mij tegenwoordig te koop in grote supermarkten. Zorg ervoor dat de kleurstof vloeibaar is, is dat niet zo dan eerst wat water toevoegen voordat je het bij het zout doet want dan krijg je alleen maar klonters en mengt het zich niet. Ook weer niet te nat maken anders wordt het zout te vochtig. Ook nog een aantal druppels geurolie toevoegen, goed mengen en je bent klaar.
Het doosje kun je schilderen of beplakken met stickerpapier waarop je schrijft wat er in zit of met stofjes versieren.
Succes ermee, groetjes Brigitte

Als je kinderen hebt die op de basis school zitten kun je er een traktatie van maken. Je versierd de potjes met stickers, kralen of wat je kunt verzinnen. Je doet er een leuk kaartje aan maken met de naam van de jarige. De snoepjes erin en traktatie is klaar. Dit kun je ook doen voor een verjaardagsfeestje. Je kunt ze ook gebruiken als bewaarpotje om kruiden of hobby spullen in te bewaren. Paperclips enz.
Mario de Kock

Zou het niet leuk zijn om er pareltjes, kleine knoopjes of iets dergelijks in op te bergen. Ikzelf gebruik ook potjes van kauwgom om deze kleine stukjes in op ter bergen. Al deze potjes zet ik dan in een ronde schaal die kan draaien, soort kaasschotel. Op de dekseltjes of op de zijkant kan je tevens een knoopje of een pareltje bevestigen.
Veel succes.
Marleen

Je kan ze eventueel ook bewerken zoals de busjes van chips door erop scrap techniek toe te passen.
Als je er de dekseltjes van af doet kan je er ook leuke mini vaasjes van maken. Hierbij kleef je er natuurlijke elementen op zoals bloemblaadjes, touw.
Indien je kleine kinderen hebt kun je ze ook gebruiken om hun verjaardag surprise in te stoppen. Zet er dan pootjes aan, een staartje en eventueel een pomponnetje als kopje of gewoon iets uitgeknipt Dit kan dan een mini pinguďn, een poesje , een hondje.... worden.
liefs, Marleen

-- 2 --
Ik ben op zoek naar informatie over sieraden maken van fietsbanden. Ik wil graag kettingen en armbanden uitsnijden uit fietsband. Dus niet vouwen, naaien of iets maar met een klein mesje een figuur uitsnijden bv een tribal die je dan strak om je arm of nek kunt dragen. Wie weet een boekje, website of heeft informatie hierover.
Alvast bedankt, Natasja

Het is inderdaad moeilijk om er boeken of websites over alleen uitsnijden te vinden! De meeste gaan over gevouwen, gevlochten en/of met kralen of draad enz bewerkte stukjes binnenband.
De enige twee websites die ik vond die misschien een beetje van toepassing zijn, was een weblog met een soort handleiding, en een filmpje op youtube.
De weblog: eyesaflame.blogspot.com/2010/08/hello-green-craft.html . Hierin wordt uitgelegd hoe je een binnenband van een fiets bewerkt tot sieraden.
De meeste zijn met verf bewerkt, maar er is er ook een bij waaruit patronen geknipt zijn, dit is misschien een beetje wat Natasja bedoelt?
Op eyesaflame.blogspot.com/2008/03/double-demo-part-1-recycled-bike-inner.html staat de basis, en in deel 2 staat er een voorbeeld van een uitgeknipte armband:

Je kunt eerst op papier een patroon (na)tekenen of overtrekken van een figuur dat je mooi vindt. Vervolgens knip je het uit het papier. Dit papier kun je dan als een soort sjabloon gebruiken, die je op de open- en schoongemaakte fietsband legt. Langs het papieren sjabloon kun je dan het patroon overtekenen (met lichtkleurig potlood of 'n dun krasje van het mes), waarna je de fietsband kunt uitsnijden of -knippen.
Een filmpje: www.youtube.com/watch?v=tNt_KIHqVD0
Verder kun je nog allerlei andere websites met sieraden van binnenbanden vinden via images.google.nl, met zoekwoorden als 'recyling art' en fietsband of 'inner tube'.
Een paar voorbeelden van 'gewoon' geknipte en als halsketting te gebruiken fiestbanden staan bijvoorbeeld op dit forum: jennydebode.ning.com/group/creatiefleven/forum/topics/recycling-hergebruik
Heleen

-- 3 --
Hallo ik ben op zoek naar knutsel werkjes van/met het thema:theater. Wie kan me hierbij helpen met iets daarvan om met peuters te doen? Denk daarbij aan hoedjes, maskers, simpele decorstukken.
Alvast bedankt.
Pheadra Sambre

Zou je ook geen podium kunnen bouwen door verschillende dozen vb. rechthoeken op elkaar te kleven en deze dan te laten bekleden met papiersnipper zoals bij papier mache. Achteraf kunnen ze dit dan schilderen met hun vingers of met stempels gemaakt uit aardappelen in verschillende kleuren.
Op de hoeken kan je dan vb. 4 rolletjes van keukenpapier of smarties kleven.
Het dak maak je met een lap stof die ze eventueel ook met vingerverf hebben bewerkt.
Hierbij kun je ze dan diertjes of poppetjes laten maken waarbij ze zelf hun fantasie de loop kunnen laten gaan. Ieder poppetje of diertje krijgt dan een rol in zijn theater.
Je kan dit eventueel gebruiken om de kinderen in hun praatuurtje of ochtendpunt aan bod te laten komen.
(Goed om thema van pesten, dood enz. te verwoorden)
genegen, Marleen

-- 4 --
Ik ben momenteel zwanger van ons 2de kindje.omdat ik dadelijk moet stoppen met werken ben ik dus mijn volledige zwangerschap thuis en kan ik dus ook zelf knutselen enzo aan de suikerboontjes. Nu had ik een ideetje voor de kinderen. In plaats van kleine suikerboontjes wilde ik een snoepjesboom maken waar ik dan snoepcadeautjes in hang waar ze uit kunnen kiezen. Nu was mijn vraag of er iemand een idee heeft hoe ik deze boom kan maken. Niet te groot natuurlijk en ja met materiaal dat natuurlijk geen stukken van mensen kost. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt. Groetjes sarah

Mogelijk een idee voor vragensteller 4, de snoepboom.
Met de kerst zag ik ergens een (denne)boom gemaakt van betonijzer wat ze voor funderingen gebruiken. Door dit diagonaal af te zagen in de vorm van een (denne)boom, krijg je een boom met ruitvormige vakjes. In de bovenhoek van de vakjes (ruit) waren kleine kerstballetjes gehangen, die je kan voor een snoepboom vervangen door bv. dropsleutels, kleine zakjes met snoep ed. aan een kerstbalhaakje op te hangen. De rand van de boom kan je met een fijne slinger omwinden. Deze boom kan je tegen je raam of een muur zetten. Je zou er ook nog kleine opgeblazen (water)ballonnetjes voor de kleur er tussen kunnen hangen.
Groetjes, Evelyn de Vries.

Ik zag laatst een tak van een berkenboom, vastgezet op een plank, ik weet niet hoe vastgezet. Die tak was bespoten met een soort laagje (sneeuw) o.i.d zag er erg leuk uit.
Na de dienst als suikerbonenboom kun je hem als decoratie laten staan, je kunt er dan ook een andere seizoensboom van maken.
Groeten Betsie

Een boom maak je makkelijk van triplex. Een kind van 6 maakte er een van een vierkant vouwvelletje schuin door midden, doorknippen. Het 1ste deel leg je weg, het volgende weer schuin door midden weer knippen en doorgaan op dezelfde manier tot je niets meer over heb.
Je leg ze op triplex en zaag ze uit je kan de bovenkant recht zagen en op elkaar lijmen klaar is de boom.
Groetjes Corie de Wardt Woudenberg

In plaats van een boom te maken kun je ook een grote oude paraplu gebruiken daar kun je zowel door het stof van de paraplu als de spanijzers met draad dan de snoepcadeautjes aan bevestigen.
Sucses groetjes Anita

Graag wil ik een idee geven aan de vraag die gesteld word door iemand die zwanger is en een snoepboom wil maken.
Ik maak meestal met een bruiloft een geld boom. Ik geef b.v 25 euro.
Nou dan zorg ik eerst voor een tak, van een struik of een kleine soort boom. Als het maar een stevige tak is. Daar stroop ik alle bladeren af, zo gewoon met de hand erlangs en er aftrekken. Tak voor tak. Dan neem ik een mayonaise emmertje of een groot blik waar verf in heeft gezeten. Zet de emmer op een stuk keukenfolie en vouw alles naar boven in de emmer of in het blik, zo is de emmer al bekleed.
Daar doe ik zand of aarde in en zet dan de tak in het midden en druk hem nog eens goed aan en dan nog wat aarde bovenop.
Dan heb je een mooie boom en zo groot als je hem zelf wilt. Hij ziet er wel kaal uit. Ik heb dan 25 euro aan klein geld dus 5cent en tien cent en twintig cent enz enz Daar ga ik met plakband een keer over de munt rond en dan met een stukje van het plakband hang ik het aan de tak. Zo hang ik de boom helemaal vol en zorg ervoor dat alles goed vast zit.
Ik haal dan bij een speelgoed winkel een kleine bloemen gietertje (speelgoedgieter voor de zandbak) en die pak ik in als cadeau en zet er boven op: GEEF DEZE BOOM ELKE DAG GOED WATER DAN HEB JE ER NOG WAT AAN VOOR LATER.
Wil je er zeker van zijn dat er niets afvalt pak hem dan in met plastic folie zoals ze in de bloemwinkel doen.
Ik hoop dat je wat hebt aan dit idee ik zou zeggen heel veel succes er mee
D.Liefrink

Mooie takken zoeken, die in een vaas zetten, echter en goedkoper kan niet en staat altijd leuk.
Janny havenaar

Het makkelijkste lijkt mij een mooie échte tak b.v. een hazelaar (ik heb het wel eens gedaan voor sinterklaas) met verf in de gewenste kleur verven/spuiten en in een emmer met zand oid zetten. Eventueel met een laagje gips voor de stevigheid. Dan kan je makkelijk kleine cadeautjes in hangen en evtl versieren met strikjes.
P. Schwarzer

Je kan eventueel in een kleine emmer enkele boomtakken plaatsen.
Als je de takken goed droog hebt kan je deze eventueel hun schors afdoen en naturel laten of wit schilderen.
Giet deze wel vast met gips of met een mengeling van zand en cement. Dit is om de stabiliteit te vergroten. Hiervoor moet je niet diep in je beurs tasten.
Ik zou kleine snoepzakjes maken met van die zachte gommetjes erin of doodgewoon lolly's ophangen. Doe er een fijn lintje aan volgens de kleur van de lolly en gebruik niet te veel verschillende (3 ŕ 5) kleuren.
Ik hoop dat je al geholpen bent.
liefs, MarleenVragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Mijn zoon neemt dit jaar afscheid van de basisschool, graag zou ik iets blijvends maken met de kinderen uit groep 8. Vorig jaar hebben ze al een tafel van mozaiek met foto's gemaakt. En de keer daarvoor hebben ze een collage gemaakt van de afscheid nemende kids. Het is een nieuwe school dus er zijn ook niet zo heel veel kinderen van groep 8.
Ik hoop dat iemand een origineel idee heeft om bij de school wat achter te laten van deze groep 8.
Alvast bedankt.
Groetjes Sandra-- 2 --
Ik heb een knutselgroepje van 10 dames, zij wonen in een verzorgingshuis, de leeftijd varieert van 75 tot 99 jaar, je begrijpt dat de mogelijkheden hierdoor vaak beperkt zijn.
Mijn vraag is: zijn er meer mensen die met bejaarden knutselen, wie heeft er knutselideeën, ik zoek regelmatig op internet maar vind alleen maar iets op de kinder pagina's, daar moet ik toch voorzichtig mee zijn want het zijn volwassen mensen. Ik hou me graag aanbevolen voor ideeën.
Alvast bedankt.
Aafje Nieuwenburg.-- 3 --
Ik ben op zoek naar een werkbeschrijving om een geheimzinnig houten doosje of kistje te maken waar je wat in kunt stoppen. Het moet dus moeilijk te openen zijn door midden van draaien of schuiven. Misschien dat iemand weet hoe ik zo'n doosje kan maken? Bedankt!
Marloes-- 4 --
Hallo ik ben leonie en ik heb al een tijdje een superlieve kat. Daarom zou ik graag voor haar een kattenspeeltje maken. Maar hoe doe je dat? En met welk materiaal?
Groetjes Leonie-- 5 --
Ik heb een vraag: ik kan slecht een draad in de naald krijgen.
Heb al diversen apparaatjes gekocht maar het lukt met mijn stijven vingers moeilijk.
Wie heeft een oplossing voor mij
Janny havenaar-- - --

heb je een antwoord op één van bovenstaande vragen?
Heb je zelf vragen over bepaalde knutselpagina's of over andere knutseldingen? Stuur me een e-mail. Voor iedere vraag of antwoord die genoemd wordt in de nieuwsbrief krijg je 2 WFPpunten bijgeschreven.

-- - --
Zoek je iets? Probeer eerst de zoekfunctie op mijn site!
-- - --

Enkele regels:
Heb je een vraag wees dan duidelijk in wat je precies zoekt. Wat, voor wie, doelgroep, materialen enz.
Geen vragen als: 'Ik zoek iets te knutselen.' Wees specifiek!
Omschrijf het antwoord zo duidelijk mogelijk. Heb je een foto of tekening stuur die dan gerust mee.
Geen vragen en/of antwoorden in sms-taal maar gewoon Nederlands.
Niet alleen een stapel links insturen van andere websites. (Wat makkelijk gevonden kan worden met Google kan de vragensteller ook vinden!)Andere homepages.


Ik maak graag zelf sieraden zoals armbanden en tassenhangers met kralen. Als je wilt zien wat ik maak en eventueel wilt kopen dan kun je eens een kijkje nemen op mijn website.
Dat is de website Suzanne's sieraden
Ik hoop dat je leuke ideeen opdoet en misschien een origineel cadeautje kunt vinden voor jezelf of een ander.
Groeten Suzanne.

Gratis
Er is veel gratis te krijgen op internet en dat is verzameld op gratis.101tips.nl.
Een greep uit de afgelopen maand (en nog verkrijgbaar):
Gratis tuinbord
Gratis proefsachet van Slimcell
Gratis producten bij de eo
Gratis sample Skin-ergetic
Varagids 5 weken gratis.
Gratis mascara
Gratis Purina Pro Plan Kattenvoer
Gratis proefnummer Boerenvee
Gratis nummer Reader's Digest
Gratis Denksport Braintrainer
Gratis Simkaart
Gratis eetstokjes en receptenboekje
Gratis Frankrijk nieuws
Gratis sample Enydrial Extra-Emollient
Gratis fotoalbum!
Gratis Silaa koffie
En nog veel meer gratis, elke dag iets nieuws er bij!
Blijf ook op de hoogte met de gratis wekelijkse nieuwsbrief.
gratis.101tips.nl

Wie heeft een eigengemaakte homepage of weet een andere leuke site? Wil je je eigen homepage aanprijzen omdat je graag wilt dat meer mensen komen kijken?
Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen.
wim@knutselidee.nl
Ik zet er maximaal 3 per keer in de nieuwsbrief.
Homepages over knutselen gaan altijd met voorrang in de nieuwsbrief.Geld terug via WFPpuntenmail


Cashback, ofwel Geld terug. Via WFPpuntenmail krijg je geld terug als je bij deelnemende webwinkels een aankoop doet. Dus doe ook mee en spaar geld uit! Lees meer op de Cashback pagina en bekijk de deelnemende winkels. Er komen nog regelmatig nieuwe webwinkels bij.Tips


Geen tips deze maand ingezonden. Heb jij een leuke tip voor de volgende maand?

Heb je ook een handige tip die je met anderen wilt delen? Iedere nuttige knutseltip is 2 WFPpunten waard. Stuur de tip even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl


Idee van de maand


Ingezonden door: Machteld
Lentebloem
Hoe maken:
Knip een groot rondje en vouw die in vieren, Vouw hem weer uit en nu is je rondje door de vouwen in vieren gedeeld. Knip over een vouw tot aan het midden.
Pak nu de knip vast en lijm ze zo aan elkaar dat het onder dun is en breed uitloopt! (Sorry ik weet niet goed hoe ik het uit moet leggen.)
Knip nu allerlei bloemblaadjes en plak die een de buitenkant en de binnenkant. Nu is de bloem klaar.
Als je wilt kan je er een steel aan maken met blaadjes eraan.

Tip: Pp het blaadje op de steel kun je ook iets schrijven.

Heb je ook een leuk idee voor de website dat je met anderen wilt delen? Stuur het even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl
Een geplaatst idee in de nieuwsbrief is 5 WFPpunten waard.Meer over WFPpunten


Via de nieuwsbrief kunt u punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. U krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen, insturen van ideeen voor de website en nog veel meer.
En deze WFPpunten kunt u later gebruiken voor het gratis verkrijgen van leuke (knutsel)cadeaus of u laat WFPpunten uitbetalen in euro's. Een leuke manier om actief met de nieuwsbrief mee te doen.
En er kunnen nog veel meer WFPpunten verdiend worden door mee te doen met WFPpuntenmail. U krijgt dan, buiten deze nieuwsbrief, ook nog iedere week een aantal reclamemailtjes die WFPpunten waard zijn.
De WFPpunten die verdiend worden met, per e-mail verzonden, vragen, antwoorden en dergelijke worden bijgeschreven aan de hand van het e-mail adres waarmee wordt ingezonden. Dit bijschrijven kan enkele dagen duren en is daarna te vinden in de geschiedenis van uw punten na inloggen op de WFPpunten website.
Lees de nieuwsbrief aandachtig want overal kunt u punten mee verdienen!Dat was het weer.

Zoek je een knutselidee? Kom dan eens langs op Wims Fröbel Pagina's, veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop