Nieuwsbrief 211

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 211
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 211 - Maart 2016


Hallo ,


De lente komt gelukkig al weer steeds dichterbij. Ik ben toch meer van lekker warm buiten dan van koude wind. En omdat de lente er weer aan komt kun je ook leuke lente knutsels gaan maken. Kijk hiervoor maar op de Thema pagina lente. En wat er ook aan komt is Pasen. Dat valt dit jaar op 27 maart en 28 maart en ook daarvoor kun je leuke dingen maken. Misschien wel een mooie Paaskaart om te versturen. Al de dingen die je kunt knutselen voor Pasen vind je op de Thema pagina Pasen.
Ook in deze nieuwsbrief informatie over de eerste editie van KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen. Met kans op gratis kaartjes!
En zoals altijd ook weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt. En er is ook weer een kans op een gratis hobbyartikel.
Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand nieuw en of aangepast is zie je hieronder en op de nieuwspagina.

Maak een super groot kasteel
Rubriek: Knippen en plakken

Tulpen voor moeder
Rubriek: Moederdag

Mooie schoenen maken
Dit idee is ingezonden door: Jeannette
Rubriek: Andere ideeŽn

Uil van knijpers
Dit idee is ingezonden door: Marjan
Rubriek: Andere ideeŽn

Haken om ijzerdraad
Dit idee is ingezonden door: Rian Papanikola - de Groot
Rubriek: Andere ideeŽn

Zeven bloemen pop-up kaart
Rubriek: Kaarten maken

Thema ideeŽn tijd
Rubriek: Nieuwsbrief item

Kaarsen kleuren bij gieten
Rubriek: Nieuwsbrief item

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.
Tips en oproepjes


Deze week geen tips of oproepjes!

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


De winnaar van vorige maand is Jans van Duyn uit Leimuiden. Ze schreef: 'Ik heb je pakket vandaag mogen ontvangen en weet nu al dat ik daar veel mensen blij mee ga maken. Want zelfs de vier mannen in ťťn van mijn groepen bij de dagverzorging maken ook graag kaarten. Deze prijs komt zeker goed terecht zeker omdat de dagverzorgingen het ook steeds meer met minder geld moeten doen en ik mijn gasten toch graag een leuke en zinnige dagbesteding wil geven.'
Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Wat kun je deze maand winnen? Deze maand weer een groot knipvellenpakket met ruim 20 verschillende knipvellen. Leuk als je van 3D wenskaarten maken houdt. Helemaal gratis voor de winnaar.

Hoe doe je mee? Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (spambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.
Dit soort hobbyartikelen zijn ook gratis te krijgen met WFPpunten! Zie WFPpuntenmailAntwoorden vorige maand


-- 1 --
Heeft iemand ervaring omtrent te gebruiken kleurstoffen bij het kaarsen gieten? Ik gebruik oude lichte kaarsen maar wil ze wel eens een kleurtje geven.
Mvg Karin

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Op onze school wordt er binnenkort gewerkt rond het thema 'De tijd'. Zijn er mensen die ervaring hebben met dit thema of die goeie ideeŽn hebben om rond dit thema met kinderen te werken.
Alvast bedankt
Charlotte

Hier de antwoorden op vraag 2Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
In onze woning willen wij een speelkelder inrichten. Omdat in de ruimte alle leidingen van het bovengelegen woongedeelte zichtbaar zijn was mijn idee om het in te richten als duikboot. Heeft iemand andere suggesties om er iets leuks van te maken of tips voor de inrichting?
Dank bij voorbaat voor alle reacties.
Groetjes,
Nadia-- 2 --
Ik zou graag willen weten hoe een muisje gemaakt wordt van een zakdoek. Onze opa kon dat zo goed. Hij deed dit vaak voor de kinderen en dan liet hij het muisje uit zijn hand springen zodat iedereen ervan schrok.
Wie kent dit ook?
Bij voorbaat dank!
Groetjes van Marijke-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


The Passion
Op donderdag 24 maart is weer het jaarlijkse muziekspektakel The Passion. Veel artiesten zullen de The Passion opvoeren. Dit vertelt het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Tevens trekt er een processie met duizend mensen en een groot verlicht kruis door de straten van de stad op weg naar het hoofdpodium. Lees hier alles over op de website The Passion 2016.

Paas e-cards
Ook leuk om iemand met Pasen te verrassen met een Paaskaart. De e-kaarten kun je gratis versturen en je kunt ze ook voor een bepaalde datum klaarzetten. Altijd handig want zo kun je het nu meteen doen en niet meer vergeten.
Kijk dus snel even voor de Gratis Paaskaartje.

Kaartenwinkel
De afgelopen maand een aantal leuke nieuwe kaarten op de website gezet. Ook weer nieuwe knipvellenboeken. Dus of je nu leuke kaartjes zoekt of zelf graag kaarten maakt je bent altijd welkom om even langs te komen. Gewoon ideeŽn opdoen kan ook en er staan ook veel tips voor kaarten maken op de website. Het worden er steeds meer!
Ga dus meteen even kijken in Kaartenwinkel.
Groetjes Anneke

Gratis
Veel is gratis te krijgen op internet, zoals:
Gratis jeugdmagazine
Gratis Say Yes magazine
Gratis opname bijwonen
Gratis proefdruk geboortekaartje
Gratis Dentastix
Gratis Proefnummer Slow Management
Gratis Depend
Autoweek Magazine gratis
Gratis ThermoCard
50 Gratis Foto's
Gratis proefexemplaar van IDS
Maand gratis voeding voor knaagdier
Gratis e-book juiste bh
Gratis revitalift magic blur
Gratis zantac aanvragen
enzovoort
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Leuk of meuk
Nog een keer de vermelding van Leuk of Meuk. Wil je me nog even verder op weg helpen en alvast een flink aantal plaatjes beoordelen? Kijk dan op de website Leuk of meuk.

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door: Keesie
Korte omschrijving: Paastak met versiering
De paastak: Zoek buiten een geschikte paastak. Een tak met allemaal takjes aan alle kanten is het best.
De versiering: Het bekendste paasversierinkje is natuurlijk het paasei. Teken meerdere paaseieren met beide kanten gekleurd en knip ze uit. Maak de eieren niet te klein, want er moet nog een gaatje in komen. Als je een klein gaatje wilt, kun je het met een naald erin prikken. En als je een groot gaatje wilt, kun je het doen met een perforator. Haal door dat gaatje een draadje of een stukje touw. Maak er een knoopje in,zodat je het ergens op kunt hangen. Hang deze eitjes op in de paastak en zet de paastak in een vaas.
Het maakt de kamer gezellig!
Tip:
Je kunt natuurlijk ook iets anders maken dan een paaseitje, bijvoorbeeld een paashaasje of een mandje met paaseitjes erin.
Tip 2:
Als je de paastak niet weg wilt gooien kun je hem het hele jaar door gebruiken door er allemaal verschillende hangertjes aan te hangen. Bijvoorbeeld voor Sinterklaas een mijtertje of voor Kerstmis een sterretje.

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nl

Steun knutselidee.nl
Bol.com hobbyartikelen
Leuk of meuk.


Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop