Nieuwsbrief 221

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 221
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 221 - jan. 2017


Hallo ,


Als eerste wens ik je een heel gelukkig nieuwjaar. Dat je maar veel leuke knutselwerkjes mag maken en/of dat je dat met andere gaat delen.
Dit is de laatste nieuwsbrief in deze vorm. Het gaat allemaal een beetje anders worden maar daarover lees je verderop in de nieuwsbrief meer.
Het lijkt niet echt winter maar dat is het wel. Als je voor de winter wilt knutselen kijk dan even op de themapagina winter.
Sinds afgelopen maand zijn de pagina's voor het overzicht van knutselideeŽn ook voorzien van plaatjes. Klik hiervoor bij het overzicht rechts op het plaatje met de tekst: Zoek op plaatjes. Deze staan in een willekeurige volgorde en als je wat leuks ziet kun je er op klikken en ben je meteen op de juiste pagina.
En zoals altijd ook weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt. En er is ook weer een kans op een gratis hobbyartikel. En ook een pakjesspel wordt weggegeven!
Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand nieuw en of aangepast is zie je hieronder en via de nieuwspagina op de website.

Kerstbal maken met stofjes
Rubriek: Kerstmis

Kerstkrans van bordje
Dit idee is ingezonden door: Marijn van Remmen
Rubriek: Kerstmis

Staande kerstboom
Rubriek: Kerstmis

Sneeuw in een potje
Rubriek: Andere ideeŽn

Kerstster verlichting
Rubriek: Kerstmis

Kerststal van kurken
Dit idee is ingezonden door: Jacques De Doncker
Rubriek: Kerstmis

Potlood met gum
Dit idee is ingezonden door: Steef Elburg
Rubriek: Sinterklaas

Ruimtelijk kerstboom voor buiten
Dit idee is ingezonden door: Rian Papanikola-de Groot
Rubriek: Kerstmis

Klok
Rubriek: Sinterklaas

Beker eerste plaats
Rubriek: Sinterklaas

Voetbalveld
Dit idee is ingezonden door: Maarten Meijer
Rubriek: Sinterklaas

Paardenrozet
Dit idee is ingezonden door: Heidi de Vries
Rubriek: Sinterklaas

Surprisetentoonstelling 2016
Rubriek: Nieuwsbrief item

Tennisbaan
Dit idee is ingezonden door: Petti Huijskes
Rubriek: Sinterklaas

Voetbalshirt PSV
Dit idee is ingezonden door: Barbara & Luna
Rubriek: Sinterklaas

Tank in camouflagekleuren
Dit idee is ingezonden door: Hanneke van Eck
Rubriek: Sinterklaas

Haai
Dit idee is ingezonden door: Mirthe
Rubriek: Sinterklaas

Krokodil verrassing
Rubriek: Sinterklaas

Snoepautomaat surprise
Dit idee is ingezonden door: Diana Dol
Rubriek: Sinterklaas

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom. Ik wil er altijd nog nieuwe dingen bijzetten dus stuur het in. Het kan geplaatst worden met je naam erbij tenzij je dat niet wilt natuurlijk.De nieuwsbrief wordt anders!


Wat gaat er veranderen? De items in de nieuwsbrief blijven allemaal wel ongeveer hetzelfde maar de manier waarop ik de data ga leveren en daarmee de manier waarop het verstuurd wordt dat wordt anders. Ik vul straks zodra er nieuws is deze gegevens in op internet. De nieuwsbrief pakt automatisch de berichten op en verstuurd ze naar jou als lezer op het moment dat jij dat wilt. Straks kun je opgeven hoe vaak je nieuwtjes wilt ontvangen. Dat kan per dag maar ook zoals nu iedere 30 dagen. Elk aantal dagen is mogelijk dus wil je het iedere week kun je ook 7 dagen opgeven.
De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd als er ook nieuws is. Dus wil je het dagelijks meteen als er wat is dan kan het ook zo zijn dat je vijf dagen niets krijgt als er geen nieuws op de website is.
Standaard wordt iedereen op 20 dagen gezet maar dat kun je dus zelf aanpassen naar vaker of minder vaak.
De opzet van de nieuwsbrief is ook dat je op datum volgorde de nieuwtjes, vragen, antwoorden enz voorbij ziet komen. En de nieuwsbrief zal dus langer en voller zijn als je hem minder vaak ontvangt. (groter aantal dagen tussen de nieuwsbrieven.)
Vanaf nu gaat dat dus lopen en startdatums zijn niet allemaal hetzelfde. Je merkt wel als je de eerste mail binnen krijgt. Laat me weten wat je er van vindt. En vertel het ook als er iets mis gaat.Tips en oproepjes


Deze maand geen tips of oproepjes.

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


De winnaar van vorige maand is Petra vd Ende uit Brielle. Ze schreef: Ik zou heel graag het hobby pakket willen winnen zodat ik dit pakket samen met mijn neefje kan gaan maken, hij is binnenkort jarig en is gek van voertuigen!
Doe jij deze maand ook mee om kans te maken op een hobbypakket? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Wat kun je deze maand winnen? Knutselboek van papier. Compleet boek met 10 knutselprojecten. 30 bladzijden met al het benodigde papier voor o.a. bestekzakje, feesthoedje, enveloppe, peertje, cupcake versiering en veel meer.
Helemaal gratis voor de winnaar.
Hoe doe je mee? Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet in ieder geval je naam en adres gegevens in de e-mail die je stuurt want anders kan ik sowieso niets opsturen. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.
(Deze actie is voorbij en in de laatste nieuwsbrief staat de nieuwste actie)Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Ik ben op zoek naar gekleurd -aluminium, zilverpapier, folie - band ongeveer 3 cm breed, wat als ik het in een bosje doe ritselt, ik heb het nodig om het aan een lange stok je doen en in de wind te zetten zodat het glinstert en ritselt
Is dat er? En waar?
Ik hoor graag van u.
met vriendelijke groet,
M.C. Eindhoven

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Wie heeft er ideeŽn voor leuke goede wensen voor het nieuwe jaar. Ik dacht aan een kaart die op een of andere manier beweging heeft. Weet iemand iets leuks om te knutselen als wenskaart?
Dorine

Hier de antwoorden op vraag 2Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ik ben op zoek naar een leuke doch eenvoudige manier voor kinderen om zelf vleugels te maken. Ik zie op de website een heleboel leuke ideeŽn en ik hoop dat iemand mij kan helpen. De leeftijd van de kinderen varieert van een jaar of 3 tot een jaar of 9.
De kinderen komen naar Theater aan het Spui in de voorjaarsvakantie. De voorjaarsvakantie staat in het teken van de lente. Dit jaar is onze mascotte de eend. In korte tijd willen we de kinderen (evt. met hulp van hun ouders) vleugels laten maken waarmee we dan door het theater 'vliegen'. Het lijkt mij goed als de vleugels een bovenarm breed zijn.
Ik hoor het graag.
Vriendelijke groet,
Sebastiaan van Loenen
stagiair Educatie-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


Glamourwoman
Deze site laat zien dat iedere vrouw het in zich heeft om glamourous te zijn! En vaak hoeft daar helemaal niet veel voor te gebeuren. Op de verschillende pagina's kom je alles tegen wat je kan helpen. Kijk dus even op glamourwoman

Kaartenwinkel
Het jaar is weer om en vele kerstkaarten zijn weer verstuurd. Als je kerstkaarten maken leuk vindt dan kun je nu al weer beginnen met de kaarten voor het eind van 2017. Op de kerstafdeling voor zelfmaakkaarten staan heel veel kerstspullen in de aanbieding. Dat blijft nog even zo! Maar op=op.
Ook staan er nog een aantal nieuwe wenskaarten op de website.
Ga dus meteen even kijken in Kaartenwinkel.
Groetjes Anneke

Trouwen
Alles over trouwen lees je op de website trouwen. Of je nu zelf binnenkort gaat trouwen of dat er iemand bij je in de buurt gaat trouwen. Voor tips en ideeŽn even op de website kijken.

Gratis
Veel is gratis te krijgen op internet en de afgelopen maand stonden de volgende dingen op de gratis website. Veel ervan zijn op dit moment ook nog gratis aan te vragen. Vraag dus gratis aan:
Wordt vervolgd Gratis
Proefabonnement Reformatorisch Dagblad
50 Gratis Foto's
Gratis Kiekeboebox
Gratis Tamtam
Gratis puppy- en kittenpakket
Gratis Say Yes magazine
Gratis Grando Inspiratie Magazine
Gratis Thee capsules
Gratis Wapiti DarmMild
Gratis programmablad Visie
Gratis Proefnummer PipaPanda
Gratis sleutelhanger met je huisdier
Gratis Abonnement Trips&Trails
Gratis proefnummer Vogelvrije Fietser
Gratis magazine marktgevoel
AMEN Gratis proefnummer
Gratis LancŰme Proefmonsters
Enzovoort
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Leuk of meuk
De site bestaat nu al een tijdje maar er moet eigenlijk nog wat meer gestemd worden. Doe je nog even mee? Beoordeel even een aantal plaatjes op de website Leuk of meuk.

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door: Carine
Korte omschrijving: IJskristallen
Lange omschrijving:
Je neemt 4 friscostokjes. Je doet een druppel lijm in het midden van ieder stokje en je maakt een 'kristal'. Je doet wat kunstsneeuw op een kartonnen bordje en smeert lijm op de 'kristal'. Daarna dompel je de 'kristal' in de kunstsneeuw. Je kan met een witte pijpenrager een lusje maken en zo de 'kristal' ophangen.
Tip: Genoeg lijm gebruiken!

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlVerwijdering van mailadressen


Er draait een automatisch programma dat mailadressen uit de database haalt wanneer drie maanden achter elkaar het mailadres een bounce geeft. Dus als er een automatisch antwoord komt! Vaak is dat 'mailbox vol' of 'het mailadres bestaat niet meer'. Maar kan ook een 'vakantiemededeling' zijn of 'uw bericht is gelezen'. Als het niet elke maand is gaat het goed maar is het drie maanden achter elkaar dan wordt het mailadres dus verwijderd en krijg je geen nieuwsbrief meer.Help mee knutselidee.nl mogelijk te maken


Steun knutselidee.nl
Bol.com hobbyartikelen
Leuk of meuk.Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop