Nieuwsbrief 276

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 276
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl


Nieuwsbrief knutselidee.nl
Hallo,

Hieronder vind je weer op datumvolgorde de laatste nieuwtjes van de website en andere items. Je staat ingeschreven om deze nieuwsbrief te ontvangen. Meer hierover lees je onderaan deze e-mail.


Idee van de maand     2021-07-01
Dit is het idee voor de maand
Ingezonden door: Anne
Titel: Lievelings T-shirt
Omschrijving:
De meeste kinderen hebben wel een lievelings T-shirt maar op een gegeven moment past die echt niet meer. Nou is dit een apart idee om toch nog iets leuks te doen met dit T-shirt:
Benodigd heden: T-shirt, schaar, naald en draad (of naaimachiene) en vulmiddel watten of korrels.
Zo maak je het:
Knip de mouwen en het boord eraf zodat je 2 vierkante stukken stof overhoud. Maak dezen aanelkaar en vul hem met vulmiddel. Als je een T-shirt met lange mouwen hebt kun je de mouwen ook omtoveren tot kussen door de zijkantjes dicht te maken.
Tip:
1. Je kunt natuurlijk ook een trui gebruiken
2. Je kunt ook een kant van het kussen open laten en er een rits in plaatsen zodat je een opberg zak hebt
Opmerking: Dit heb ik zelf ook gedaan met mijn lievelings T-shirt want ik mocht hem niet meer aan van mijn moeder dus dit was de oplossing!

Alles gratis     2021-07-02
De volgende items waren de afgelopen maand gratis op internet te krijgen en veel ervan staan nog steeds op de website. Kijk dus even als je wat leuks ziet:
Gratis magazine
Gratis Greetz kaart
Gratis simkaart
Gratis proefnummer Wisselwerking
Gratis bijbel
Gratis reismagazine
Gratis 20 e-books
Gratis Sample Biotherm
Gratis sample Ranchos
Gratis kruidenpasta
Gratis sleutelhanger
Gratis wandelroutes
Gratis kruiswoordpuzzel

Het meeste staat er nog op dus kijk snel even op de website.

Gratis artikelen

Bomen achter het water     2021-07-04
Een mooi schilderij maken van bomen die achter het water staan en waarbij de bomen spiegelen in het water. Het is best lastig maar wel leuk om te proberen.

Bomen achter het water

Ook iets leuks gemaakt?     2021-07-06
Kun je een foto van je eigen knutselwerkje maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere knutselwerkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) zijn van harte welkom. Ik wil er altijd nieuwe knutselitems op de website bijzetten dus stuur het in! Het kan geplaatst worden met je naam erbij, tenzij je dat niet wilt natuurlijk.

Stuur me een e-mail

Hoorntje met drie bollen     2021-07-08
Een ijsje maken van fluffyverf is een leuk werkje voor kleine kinderen. Zeker als ze er ook nog glitter overheen mogen gooien.

Maak het hoorntje met bollen

Boek van de maand     2021-07-10
Het boek van de maand op de website is deze maand: Tuinprojecten om zelf te maken. Hout, steen, metaal, glas en moza´ek *Svard Haggvik*.
Tuinprojecten om zelf te maken
Hout-steen-metaal-glas en moza´ek
Dit is het boek waar elke tuinliefhebber van droomt: een schatkamer vol verrassende en toch goed zelf te maken decoraties in de tuin. Inspirerende en verrassende projecten die elke tuin anders maken en een bijzondere meerwaarde geeft.

Bekijk meer info over het boek

Bloemen schenken     2021-07-12
Een leuk gezicht een kopje waar allemaal bloemen uit stromen op een schoteltje. Het is een mooi werkje om te maken en het kopje hangt schijnbaar los in de lucht.

Bloemen schenken uit een kopje

Andere website     2021-07-15
Een Abraham of Sara pop maken hoeft niet heel moeilijk te zijn. Met een paar basis materialen kom je al snel een heel eind.
Meer hierover en heel veel andere tips over het feest als iemand vijftig wordt vind je op de website.

Abraham en Sara

Tips en oproepjes     2021-07-20
Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Plaats deze dan gratis in de nieuwsbrief.
Stuur mail met item, prijs, ophalen, verzenden, woonplaats.

Stuur me een e-mail

Kaartenwinkel     2021-07-25
Op de site van de kaartenwinkel heb ik twee prikpatronen neergezet van een voorjaarsmotief met bloemen. Eentje voor een onderrand en een voor een hoek.
Deze patronen kunt u downloaden en / of direct printen en gebruiken op uw eigen wenskaarten. (Ze staan in een PDF bestand) Leg het patroon op een lege kaart op de plek waar u het patroon wenst te krijgen en ga dan alle puntjes met een prikpen doorprikken. Als alle punten gedaan zijn kan het patroon verwijderd worden en hebt u een geprikt patroon op de kaart staan. Deze kan daarna afgewerkt worden met andere technieken, bijv met een 3D geknipt plaatje.

Naar de patronen

Vakantie     2021-07-30
Er zijn even geen nieuwe items omdat ik wat langer op vakantie ben. Zodra ik weer kans heb komt er weer wat nieuws op de site en in de nieuwsbrief.

Bekijk het vakantiethemaDat was het weer.
Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl
Of bezoek de knutselidee website.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop