Parijs postkaart

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 147
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Mijn zus gaat dit schooljaar naar Parijs op schoolreis. En ze moet een zo creatief mogelijke postkaart maken. De kaart moet te maken hebben met Parijs. Weet soms iemand een leuk idee om die kaart te maken op een creatieve manier?
Laura


Ik zou dik karton gebruiken, op maat snijden of knippen als een ansichtkaart.
Uit de krant of tijdschriften van alles knippen wat er mee te maken heeft; stokbrood, wijn, eifeltoren, schilder, ...
Knip deze plaatjes op het karton en dan kun je op de achterkant iets schrijven...
Succes!
Groetjes Manja ten Haaf

Een aantal jaren geleden heb ik ook een creatieve kaart gemaakt.
Als je iemand weet die een plattegrond van Parijs heeft kun je b.v. een gedeelte van Parijs uitknippen en op een kaart plakken zoek daarna bezienswaardigheden zoals de Eifeltoren of een ander plaatje wat met Parijs te maken heeft mogelijkheden genoeg laat je fantasie de vrije loop.
Veel succes
Anita

Zoek op het internet leuke plaatjes die je op de kaart kan gebruiken. Je kan het ook met 3D doen.
Arja

Koop een kaart met de Eifeltoren, knip hem uit (misschien heb je wel een plaatje) plak hem op je eigen kaartje en doe er allerlei reisdingen uit papier omheen. Dat word vast erg leuk.
Groetjes Corrie

Als je snel bent kun je nog 'oude' reisgidsen halen bij de reisbureaus, er wordt nu gewisseld van zomer- naar wintergidsen! Altijd handig als begin van een collage.
succes, Annemiek

Altijd heel leuk en persoonlijk: maak foto's van jezelf in Parijs en maak daar dan een collage mee en klaar is je postkaart.
Of: zoek in tijdschriften foto's van typisch Franse producten bv brood, wijn, ... Maak daar dan een kaart mee en kleef er een foto van jezelf op.
groetjes Cindy

Je kan een collage maken van alle bekende bezienswaardigheden in Parijs. Te vinden in de stad zelf met foto's of op internet. Alles bij elkaar plakken en klaar. Succes
E.Rondeel

Bij deze vraag dacht ik aan een postkaart die je maakt met foto's uit tijdschriften die je doen denken aan Parijs. Of je kan ook de kinderen die op schoolreis gaan zelf iets laten tekenen, zo kun je testen hoeveel de kinderen van Parijs weten.
groetjes Gwendy

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop