PoŽzie plaatjes

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 149
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie heeft nog ideeŽn voor het knutselen met poŽzieplaatjes. Ikzelf ben bezig met 3d kaarten en scrapbooken, maar misschien zijn er nog andere mogelijkheden?
Daarnaast heb ik eens op een markt een idee gezien van een cd met een 3d effect. Vogels mij zat er op de cd de 3d afbeeldingen en aan de binnenzijde een gewone afbeelding (1 laag). Weet iemand hoe ik dit kan maken? En misschien hebben jullie nog meer creatieve ideeŽn voor het werken met cd/doosjes?
Alvast bedankt!
Groeten, van Hanneke Olthoff.


A.) PoŽzie plaatjes hebben vaak een 'nostalgische' uitstraling. Het is misschien wel leuk om er houten (spanen) doosjes mee te versieren. (vergeet het dekseltje niet) De doosjes kan je eerst verven, maar ook op een blank doosje staan de plaatjes erg leuk. Wellicht wel even aflakken met spuitlak.
B.) Je kan ze ook op kleine glazen potjes plakken die je als wax.lichtjeshouder gebruikt (b.v. potjes van babyvoeding)
Succes
Corrie van der Steen

Met lege cd-doosjes kan je nu met de feestdagen een geschenkdoosje maken met een tegoedbon erin of een envelop erin met een geldbedragje. De buitenkant kan je versieren door een hoesje uit de printer met prettige feestdagen ofzo. Ook kun je er aan de binnen- of buitenkant 3d plaatjes op plakken.
Groetjes Vanessa Voet.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop