Raamdecoraties

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 044
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Wie heeft voor mij een idee hoe je mooie raamdecoraties kunt maken.

Het schijnt dat je met Window Color verf leuke raamdecoraties kunt maken, die je er ook weer af kunt halen. Er zijn diverse bladen die dat onderwerp behandelen. Je moet de tekeningen dan op plastic maken. Heb het zelf nog nooit gedaan, maar bij ons op school doen ze het met overblijven.
Vera Verleun

Raam versieringen kun je het beste met een goede glas verf op een plastic insteekhoes maken goed laten drogen eraf halen en op een schoon raam plakken. Ik zelf heb er vele voor de kerst, de Pasen, en zomaar voor in de zomer gemaakt, je kunt ze er ook weer afhalen en op de hoes plakken, er zijn veel goede boeken van window colers.
veel plezier
afz. Jeanne

Ikzelf verander een paar keer per jaar mijn raamdecoraties. Ik knip figuren van bloemen, vogels, vlinders, kerstbomen eigenlijk alles wat ik maar leuk vind uit plastic raam folie. Die plaatjes haal ik bv uit de boekjes van raamdecoraties die je bij de boekhandel kan kopen. Ook kan je sjablonen gebruiken. Ik trek de patronen over op overtrekpapier en teken dit op de papieren zijde van het folie daarna snijden, knippen en plakken maar.
Veel plezier van Esther

Wij maken bij mij op school de raamversieringen altijd zelf (tenminste de hulpouders). Wij tekenen ze uit op papier en dan met behulp van behangplaksel plakken we ze op de ramen. Het is er makkelijk ook weer af te halen en het geeft maar weinig vlekken op het raam.
Groeten Francijna de Kooter

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 spatje

Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop